Студенти купон

Хитовата оферта за 8 декември: Нощен тур в стриптийз барове

08 декември 2018

Невероятно, но факт! Навръх празника на студентите, находчиви търговци са решили да се възползват от младежкото либидо и предлагат като хитова оферта за прекарване на 8 декември… нощна обиколка на стриптийз барове в София. Заведения с полуголи момичета в столицата предлагат промоции за студентския празник, за да привлекат повече младежи, които искат да се докоснат до еротичните удоволствия.

В обиколката са включени няколко клуба, като за всеки се заплаща вход от 5 лева. Отделно се таксува консумацията на алкохол, а индивидуален танц от момиче е оценен на 20 лева. При поръчването на цяла бутилка водка или уиски на някои места има отстъпка. За танците намаление няма. Нещо повече – може да бръкнете по-дълбоко в джоба, ако пожелаете да оставите бакшиш на момичето.

Стриптийз бар

Традиционно на празника си студентите засядат по кръчмите, където купонът е във вихъра си. Стриптийз офертата е за по-късните часове на нощта, когато партито продължава. За поредна година из столицата ще обикаля стриптийз автобус, където момичета ще танцуват на желаещите женски ласки. В превозното средство могат да влязат до 25 души, а алкохолът и танците се заплащат на място.

Друга любопитна оферта е за 24-часов алкохолен маратон в зимните курорти. Хотели предлагат денонощен достъп до бара, така че празнуващите студенти могат да пият непрестанно, пише „България Днес“.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)