Хитова терапия за тяло от Бюти Шоу Естетик Център

31 октомври 2018

Бюти Шоу Естетик Център създаде специално за есенните и зимни месеци и клиентите си ценители на бързите, трайни и ефективни процедури, най-мощната и ефикасна комбинация за тяло – съчетание между терапиите на козметичния гигант Guinot Техни-стягане и Техни-отслабване, и ексклузивните ни апарати на Alfaparf Group Физиосфер при Техни отслабване и Керамичен Радио-честотен лифтинг при Техни-стягане.

Цел номер 1 на хитовата терапия е борбата с портокаловата, отпусната и без тонус кожа, излишните килограми и мечтаните намалени сантиметри в обиколките от всички дами.

Beauty Show Aesthetic Center

Чрез апликация на серуми мануално и чрез един от двата апарата в двете разновидности на процедурата, последвано от техника на обвиване с напоени отново със серуми бинтове се оказва дренажно въздействие, засилва се кръвообращението, подобрява се кожния тонус, премахва се усещането за тежест и умора в краката, намалява се обиколката.

Активните съставки кофеин, комплекс изослим и биотехнологически комплекс способстват за намаляване количеството на мазнините в третираните зони, възпрепятстват повторното им натрупване и моментален лифтинг ефект.

Beauty Show Aesthetic Center

Употребата на двата апарата допълнително засилва кръвообращението, унищожава мастните депа в дълбочина, пречиства тялото от излишните токсини през лимфната система, стимулира производството на колаген в дълбочина, изглежда, тонизира, лифтира отпуснатата и увиснала кожа, намалява обиколката и само след първото приложение ефектът е видим.

Действието на магнитното поле във Физиосфера и на фракционните вълни в Керамичния Радиочестотен лифтинг имат задържащо действие и не позволяват целулитът и мастните натрупвания да се върнат в началната си фаза.

Beauty Show Aesthetic Center

До края на 2018-та година, клиентите на Бюти Шоу Естетик Център могат да се възползват от уникалната 65-минутна комбинация, представена ексклузивно при нас на неповторимата цена от 89 лв, като към всяка закупена терапия ще получат специален бонус-подарък: компютърен анализ на състоянието на кожата и безплатна консултация след това със сертифициран Guinot-козметик.

Beauty Show Aesthetic Center
Адрес:  Бул. Тодор Каблешков, бл. 19, сграда САНАРА, магазин 1. Подробна информация за цени, продукти, промоции и процедури – www.beautyshow.bg и телефони: 0888 484 699; 02 442 5450.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)