Маша и Мечока

Хитовият детски спектакъл „Маша и Мечока“ с по 2 представления в София, Пловдив и Русе

05 април 2017

Зала 1 на НДК, голямата зала на „Доходно здание“ в град Русе, и Дом на културата „ Борис Христов“ в гр. Пловдив се оказват тесни да поберат всички желаещи да гледат премиерата на най- новия и хитов детски спектакъл с истински кукли „Маша и мечока – БЪЧВА С МЕД“, който ще се проведе на 22 април за гр.София, 23 април – Пловдив и 27 април за гр.Русе.

Заради големият интерес, билетите за първите представления бяха разпродадени за броени дни. Може би защото публиката вече е добре информирана, че „ Бъчва с мед“ е най-новата постановка, и България е една от първите страни, където ще бъде представена. За всички зрители, трупата от Русия ще излезе за второ представление отново на сцената в 16.00 часа за София, 17:30 часа за Русе и за гр. Пловдив- 16.00 часа.

masha2

Специално за малките зрители, съобразено с тях, представлението е с продължителност един час, по време на което музика, танци, специални викторини и много незабравими весели емоции ще очакват присъстващите. Малките и големи зрители ще имат възможност отново да видят любимите си герои и разбира се: любвеобилната и изтощителна Маша, която е подготвила поредните си изненади за родната публика и добродушният гигант Миша, обожаващ мед, който похапва с чай, с каша и дори с любимите на всички деца картофки. Миша обича спокойствието, докато палавата Маша вилнеее в къщичката му.

Руският анимационен сериал „Маша и мечокът“ е преведен на 35 езика и се излъчва в повече от 100 страни по света. За да е по-достъпен за българската публика, той е адаптиран и с дублаж на български език. Билети можете да закупите от мрежата на ИВЕНТИМ (www.Еventim.bg), партньорската мрежа, както и директно на касите по места.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)