Астрологическо приложение Co Star

Хитовото астрологическо приложение Co-Star вече и за Android

21 януари 2020

Вярвате или не, но през последната година едно малко очаквано приложение се превърна в хитовете в платформата на Apple, след като се оказа сред най-теглените от потребителите на iOS. Говорим за Co-Star – същата онази програма, която дава персонализирани астрологически съвети на всеки, който се сдобие с нея на телефона си.

Предусещайки успеха, компанията зад него успя да привлече 5 милиона долара за създаването на версия за Android и разширяване на екипа и резултатите от това финансиране са вече факт.

Астрологическо приложение Co Star

Версията за Android вече може да се изтегли от Play Store и осигурява достъп до същото хипер персонализирано социално преживяване, което ползва изкуствен интелект, за да състави вашия дневен хороскоп. Има опция да добавите приятелите си и следите и техните зодиакални знаци, а информацията се обновява в реално време според движенията на планетите, разкрива MobileBulgaria.

Според компанията прогнозите на Co–Star са базирани на небесната карта в точното време и място на вашето раждане и са комбинирани с данни на НАСА за движението на планетите. След това информацията се интерпретира от изкуствен интелект, който създава персонализираните хороскопи, а създателите на приложението твърдят, че това става в мащаб, който досега е бил невъобразим.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)