cooler-table-1534265981

Хладилна маса за лятното ви парти

02 юни 2019

Има две неща, без които  не можем да направим лятно парти: охладител, пълен с ледени студени напитки и добра храна. Но ако се комбинират определеното място за пиете и хапване в едно – тогава със сигурност ще бъдем доволни. С тази идея дизайнерите създават тази охлаждаща маса, за да комбинират в едно студените напитки, които винаги да са под ръка и плот, на който да поставите ястията.

Хладилна маса за лятното ви парти

Хладилна маса за лятното ви парти


Ето как работи: капакът на охладителя може да бъде издърпан във височина и така да служи за висока коктейлна маса. По принцип, той е идеален за стартова напитка с хапки или лека закуска. Когато е затворена, масата става по-ниска и удобна, ако поседнете на столове. Самият охладител има достатъчно място, за да побере алкохолните и безалкохолни напитки, които сте подготвили. При пълно зареждане, масата може да задържи студени напитките до 12 часа. Освен това е устойчива на атмосферни влияния и има вграден дренажен щепсел, така че дори и да  вали дъжд – проблем няма!

81cKN6Ltr+L._SL1500_916B6MAqZAL._SL1500_

Хладилната маса на Keter се предлага в два стила и четири различни цвята, така че можете да изберете любимия си (или този, който съответства на вашия интериор). Идеалният партньор за вашия вътрешен двор или дори балкон.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)