rtr2nvw2

Хобитата и интересите на милиардерите

13 август 2016

Какви са страстите, хобитата и интересите на най-богатите 2473 души по света, или иначе казано хората, притежаващи поне по 1 млрд. долара? Данни за това ни дава най-новият доклад на Wealth W.

Според него най-голям процент (56.3 на сто) от милиардерите се интересуват от благотворителност, докато пътуването и изкуството са посочени в отговорите на съответно 31 и 28.7 на сто от богаташите. Сборът от процентите е повече от 100, тъй като те са дали по няколко отговора. Модата и политиката са посочени от респективно 25 и 22 на сто от милиардерите, докато виното и яхтите са сред страстите, посочени от 15.9 и 14.9 на сто от богаташите. Спортуването/здравето, както и автомобилите са другите страсти на най-богатите хора в света с дял от 14.8 и 14.5 на сто.

Всеки седми милиард също така си пада и по колекционерството, а всеки осми – по футбола и четенето. Културните събития, голфът и гмуркането също попадат сред топ 15 на най-популярните хобита и интереси, изпреварвайки лова, бижутата, риболова, часовниците и любимото занимание за зимата – ските.

Ричард Брансън и любимото му хоби - кайт сърфа

Ричард Брансън и любимото му хоби – кайт сърфа

Източник: profit.bg

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)