Холивудски икони все още са най-красивите жени на света

Холивудски икони все още са най-красивите жени на света

07 януари 2015

Никакъв ботокс или фотошоп не могат да изместят холивудските икони от класацията с най-красивите жени на всички времена.

Ново проучване разкри, че холивудската изкусителка Одри Хепбърн продължава да е е най-красивата жена на всички времена. Легендата от екрана, известна ни от „Закуска с Тифани“, пребори сериозната конкуренция на Бионсе, която въпреки, че е най-търсената в Гугъл през 2014 г., остана на 5-то място в класацията за най-привлекателните жени. Съпругата на Джей Зи обаче е единствената съвременна жена, която попада в топ 5 на най-хубавите представителки на нежния пол.

На второ място е Мерилин Монро, а Грейс Кели се нарежда на трето място, следвана от София Лорен. Дори Скарлет Йохансон не може да се нареди сред челните места и остава едва десета в класацията на 2000 британци. С малка част от гласовете манекенката Кейт Мос е третата съвременна знаменитост, която получава одобрение и се нарежда на осмо място в класацията.

Анкетата бе фокусирана и върху други въпроси. 57% от анкетираните казват, че влюбените жени са по-красиви, а 38% споделят, че с грим се чувстват по-хубави. Проучването показва още, че годините не смачкват самочувствието на британките над 55 години, 26% от които са доволни от външния си вид, в сравнение с 22% при момичетата между 18 и 24 години.

снимка: strathclydetelegraph.com

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)