ballot voting vote box politics choice election

Хороскопите на кандидат-президентите (част II)

27 октомври 2016

Днес ви представяме и втората част от хороскопите на някои от тазгодишните кандидати, които ще влязат в надпревара за президент на държавата ни.

d182d0b0d182d18fd0bdd0b0-d0b4d0bed0bdd187d0b5d0b2d0b0

Госпожа Татяна Дончева е родена на 28.01.1960 год. – един типичен представител на въздушния свободолюбив, независим и с нестандартно поведение Водолей. В този хороскоп има много какво да се коментира астрологично, но ще се въздържа. Простих вътрешно елементарния коментар на госпожа Дончева за астрологията „…игнорирайте ретроградния Меркурий и всички екстрасенси заедно с него!“ Какво да се прави? Всички нямат астрологична култура, а и не само астрологична. Юпитер във Везни е в много благоприятен аспект тригон към рождените й Слънце, Луна и Меркурий във Водолей. Транзитният Сатурн в Стрелец също дава своята подкрепа, образувайки хармоничен аспект към тези планети във Водолей. Транзитният Уран в Овен е образувал голям огнен тригон с рождените Уран в Лъв и Юпитер в Стрелец. До тук прекрасно, но нищо повече. Прогресивната Луна в Риби образува неблагоприятен аспект опозиция с рождения Плутон в Дева. А транзитният Юпитер във Везни е също в опозиция, но към прогресивното Слънце в Овен. Това са все аспекти, които не дават възможност за категорична победа на тези избори, а само късмет във връзка с номинацията изобщо, както и определен брой гласове.

d0bad180d0b0d181d0b8d0bcd0b8d180-d0bad0b0d180d0b0d0bad0b0d187d0b0d0bdd0bed0b2

Господин Красимир Каракачанов е роден на 29.03.1965 год. Той е роден под огнения знак Овен, както и Трайчо Трайков (19.04.1970 г.). В хороскопа на господин Каракачанов транзитният Юпитер във Везни е в неблагоприятен аспект опозиция със Слънцето в Овен, което е от съществено значение за изявите и постиженията. В допълнение и прогресивната Луна, която е в земния знак Козирог, макар и отминала точният неблагоприятен аспект квадратура към Слънцето в Овен, все още е несъвместима енергийно с него – огънят и земята като стихии са несъвместими и съответно с неблагоприятно влияние. Да, вярно е, че транзитният Сатурн в Стрелец е в хармонична позиция към Слънцето му. Вярно е и това, че в деня на изборите Луната и Марс в Козирог образуват много благоприятен аспект към прогресивното му Слънце на 28 градуса в Телец. Това показва, че ще има успех и ще получи добър брой гласове, но според мен недостатъчни за избор за президент. Сатурн в Стрелец образува т.нар. таоквадратура с рождените му планети в Дева и Риби. Той няма и заложби в хороскопа си за президент, както между впрочем и господин Трайчо Трайков.

d0bfd180d0b5d0b7d0b8d0b4d0b5d0bdd182d181d0bad0b8-d0b8d0b7d0b1d0bed180d0b8

Като коментираме и анализираме шансовете на кандидат президентите, не може да не направим коментар и за хороскопа в деня на изборите. Астрологичната карта е съставена за 06.11.2016 год., 07:00 часа като начален час на изборите с координатите на София. Слънцето в мунданната астрология представя президента, а Луната – народа, масите. Слънцето е в знака Скорпион в деня на изборите, а този знак се управлява от Плутон. Този знак е известен като проницателен, упорит, неагресивен външно човек, но решителен и със силна воля. Слънцето управлява Медиум Цели и образува само благоприятни аспекти – точен секстил със собствения си управител Плутон и сходящ секстил (предстоящ и много важен) с втория си управител Марс в Козирог. Хармоничните аспекти на Слънцето, както и растящата Луна дават информация за стабилно управление на новия президент през неговия мандат. Луната, представяща народа, избирателите, е в земния резервиран знак Козирог. Този зодиакален знак се управлява от планетата Сатурн, което показва, че народа вероятно ще е настроен меланхолично и апатично към изборите, поради разочарования от политиците като цяло. Вероятно и изборната активност няма да е на особена висота като численост, но съвпадът на Луната с Марс ще помогне за активирането на народа. В часовете между 11:56 и 15:55 на 6 ноември Луната е „без курс“ и в тези часове може да се очаква по-ниска избирателна активност, която отново да се повиши след 15:56, когато Луната ще премине във Водолей. Растящата Луна и добре аспектираното Слънце показват и възможност за избиране на президент на първи тур. Зная, че много проучвания сочат по-вероятен балотаж. Може и да са прави, но аз мисля, че изборът може да стане още на първи тур. Сигурна съм, че ще има недоволни хора и негативни коментари, но не мога да заблуждавам никого със сладки приказки и неверни анализи – така виждам аз нещата.

текст: Марги Паскалева
Astroamor
София, България
Мобилен: +359/877272843
Пон/Съб (10:00–17:00)

снимка: northglennews.co.za

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)