hs-2007-34-b-1024_wallpaper

Вашият хороскоп за 1, 2 и 3 април 2017

01 април 2017

На 1 и 2 април Луната преминава през въздушния знак Близнаци, знакът на общуването и интелекта. Мисълта ни ще бъде бърза и логична. Ще изпитваме желание да обменяме информация, да контактуваме с хората, да вършим по няколко неща едновременно – колкото повече, толкова по-добре. Проблем може да ни създаде непостоянството ни и променливостта в мнението, което е типично за този знак. Добре е да се въздържаме от прекалено говорене в пространството, а да се стремим и към реализиране на идеите си. Когато слушаме повече, има шанс да не пропуснем важна информация за нас. Тъй като Близнаци е подвижен знак, при Луна в този знак не е изключена появата на нервно напрежение и безпокойство при някои хора. Родените с това разположение са склонни да казват на другите не толкова истината, а по-скоро това, което на другите им се иска да чуят. През уикенда ще се повиши желанието ни за повече контакти и пътувания, за срещи с роднини и приятели, за четене, писане и други интелектуални занимания. Дните са добри също за посещение на курсове за придобиване на нови знания и умения.

На 1 април, Денят на хумора и шегата, Луната в Близнаци е подготвила изненада за някои от нас и вероятността за истински измами и лъжи е повишена – тя е в неблагоприятен аспект на този ден с „измамника“ на Зодиака Нептун. По-уязвими на този ден са родените през първата и втора декада на знаците Близнаци, Дева, Стрелец и Риби, а в по-малка степен и Телец, Рак, Скорпион и Козирог. Не се доверявайте прекалено и внимавайте за измами и лъжливи обещания. Излезте на чист въздух, а ако нямате възможност, не се задържайте дълго в задимени и непроветрени помещения. Подбирайте добре и храната, защото звездите на този ден създават предпоставка за хранителни интоксикации и стомашни разстройства от некачествени или с изтекъл срок на годност храни. Хората, които са склонни към алергии, най-добре да не пробват нови козметични продукти, перилни препарати и други подобни. Този ден се очертава по-хармоничен за родените под знаците и най-вече през първа и втора декада на знаците Овен, Лъв, Везни и Водолей. Вие ще се чувствате добре и ще се разбирате с околните. Ще се радвате на контакти с интересни за вас хора и на весели компании с приятели. Луната в Близнаци е в благоприятен аспект със Слънцето в Овен, а те ще ви зареждат с енергия. Ще привличате вниманието със своята щедрост, авторитет и артистично шеговито поведение.

В сутрешните часове на 2 април Луната в Близнаци е в благоприятен аспект с Юпитер във Везни, който се е активирал още в късните часове на 1 април и оказва все още положителното си влияние при родените през втората и трета декада на знаците Овен, Лъв, Везни и Водолей. Уран в Овен също е в съзвучие с енергията на Луната и много от вас ще чувстват енергията и магията им. Ще сте изпълнени с желание за движение, срещи и купони. Някои от вас ще се отдадат на забавления със семействата си, други – на интелектуални дейности или пътешествия. С лекота ще общувате с околните и ще се чувствате емоционално комфортно. Този ден звездите могат да причинят усещането за емоционален дискомфорт, за неразбиране от страна на околните, затруднения в общуването или за ограничения от страна на близките, за чувство на самота ако щете при родените през трета декада на знаците Близнаци, Дева, Стрелец и Риби, а в по-малка степен и при Телец, Рак, Скорпион и Козирог. Неблагоприятният аспект на Луната и Сатурн в Стрелец могат да нарушат и затруднят до известна степен комуникацията. Не бъдете с големи очаквания към близките и роднините, направете плановете си така, че да има възможност да се нагодите желанията към другите, вместо да влизате в конфронтация с тях. Избягвайте рисковани действия, особено на път и в планината. В мунданен план аспектът на Луната със Сатурн създава опасност за травми на ръцете, за проблеми с изправността на транспортни средства, за инциденти в строителството и в планината. От 17:43 до 21:27 часа българско време Луната е „без курс“, а в 21:28 часа тя преминава във водния знак Рак.

В първия работен ден, 3 април, Луната в Рак ще акцентира темите за дома, семейството, сигурността ни в личен план и в държавата. Ракът е много чувствителен и емоционален знак, силно привързан към семейните ценности и родолюбив. Затова на този ден ще ни вълнуват повече въпроси, свързани с тези акценти. Някои от нас може да са склонни да взимат емоционално своите решения, а други – на базата на интуитивните си усещания за хората и ситуациите в ежедневието. Желателно е да не позволяваме емоциите да бъдат водещи и да грешим. Но можете да се доверите на вътрешния си глас, тъй като през следващите два дни и половина интуицията ни ще бъде по-силна. Да не забравяме все пак, че знакът Рак е кардинален знак и в екстремни ситуации – най-добрият стратег и закрилник. Този ден може да бъде по-стресиращ и емоционален за родените през първата и втора декада на знаците Овен, Рак, Везни и Козирог, а в по-малка степен и за Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей от същите две декади. Ще ви бъде трудно както в общуването, така и в действията. Ще чувствате пречки и затруднения в осъществяването на целите и идеите. Ще има опити за натиск и манипулации както в личен план, така и в политиката. Желанието за власт ще бъде голяма и това ще активира инстинктите у някои хора за предприемане на крайни средства от рода на „извиване на ръце“. Ако се появят такива хора и ситуации, по-добре да отложите важни делови срещи и договаряния за следващ ден. Тогава ще се намери алтернатива разрешение на наболелите въпроси. На днешния ден всичко ще върви трудно и по-вероятно е да няма взаимни компромиси. В 21:39 часа е точният момент на лунната фаза Първа четвърт. В този час Слънцето и Луната са в точен аспект от 90 градуса. Затова се получава конфликт между емоциите и егото ни. Денят е труден и крие опасности за обрати, както и за нарушение в биоритмите ни. Много от нас ще чувстват вътрешно напрежение и емоционален дискомфорт, а при други може да има не само конфликти, но звездите създават опасност и за инциденти през втората половина на деня и през нощта срещу 4 април. По-малко ще бъдат засегнати, а някои и изобщо, родените през първата и втора декада на знаците Телец, Дева, Скорпион и Риби. Освен от Луната в Рак представителите на знаците Дева и Риби са подкрепени от Марс в Телец до 21 април. Този ден можете да очаквате положително развитие на делата си, повече разбирателство с партньори и опоненти. Ще бъдете по-емоционални, вярно, но знаете точно какво искате и имате шанс да го осъществите. Добър ден за финансови въпроси и придобивки от различно естество. Ще получавате подкрепата за смелите си и дори рисковани действия от страна както на звездите, така и от хората.

Късните часове на 3 април и през нощта срещу 4-ти са доста опасни в световен аспект предвид тежкия кардинален космически кръст, който Луната образува с Юпитер, Уран и Плутон. Звездите създават предпоставка за тежки криминални престъпления, за инциденти от различно естество, за протести и размирици, за природни бедствия и насилие/тероризъм. Слънцето и Луната от хороскопа на лунната фаза Първа четвърт акцентират най-осезаемо хороскопите на САЩ, Турция, Великобритания, Германия, Русия, Аржентина, Бразилия, България, Венецуела, Испания, Италия, Канада, Латвия, Румъния и т.н.

Времето – в сутрешните часове на съботния ден може да има по-активна облачност, която постепенно да се разсее и очаквам едно приятно, леко ветровито време през уикенда. Но това е тенденция само за почивните дни, затова се възползвайте максимално от хубавото време, защото през първите два дни на следващата седмица очаквам ново заоблачаване и краткотрайни превалявания от дъжд на места. Не са изключени и гръмотевични бури на 3 и 4 април в някои райони на страната.

текст: Марги Паскалева
Astroamor
София, България
Мобилен: +359/877272843
Пон/Съб (10:00–17:00)

снимка: hubblesite.org

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)