Election_MG_3460

Хороскоп за изборния ден

24 март 2017

У нас стана традиция всяка година да има избори – било президентски, било парламентарни или местни. В хороскопа на изборния ден Сатурн добре е „кацнал“ в най-високата точка на хороскопа – там му е мястото по принцип. А и прави чудесен тригон с Меркурий и Уран в Овен. Това дава благоприятни възможности за млади и демократични партии, които да преобладават в парламента. Освен това и силното Слънце в Овен, което е в сходящ/предстоящ хармоничен аспект със Сатурн, също е положително влияещо за предстоящите управляващи.

Само че, този, който е избирал датата за изборите, май не е предвидил това, че ретроградната Венера ще се върне в знака Риби на 3 април и ще направи предизвикателен неблагоприятен аспект със Сатурн в Стрелец. Венера е планета на ценностите и представя това, което харесваме и обичаме. А като се изквадратира със Сатурн, харесването може да секне – ще настъпи студенина и отчуждение. Ние винаги така си правим сами – рязко си сменяме мнението и вота от едните към другите. Вечно сме нещастни и недоволни, а не правим нищо, за да променим към добро родината и живота си. Нямаме съзнанието колко важно за самите нас е да дадем своя вот, вместо да нехаем, да не гласуваме или пускаме невалидни бюлетини… и после да „плюем“ на посоки, забравяйки, че самите ние носим отговорността за това.

Луната, представяща в мунданната астрология народа и опозицията, е в знака Риби в съвпад с Нептун и то в дома на Нептун. Мили Боже! Слез, моля те, раздай справедливост! И ние си мислим, че като сме избрали „новото и различното“, доброто и просперитета чукат на вратата ни. Луната хем е намаляваща, хем в съвпад с най-големия „мошеник“ в астрологията Нептун и е в 12 дом – домът на тайните, илюзиите и задкулисните действия. И явно това е целта – народът и опозицията да са игнорирани и „слаби“ по сила. Но… едно „зайче“ дебне догодина напролет. Писах вече за предстоящото прогресивно Новолуние през пролетта на 2018 г. в хороскопа на България. Но тегобите ще започнат още в началото на декември 2017 г., когато Сатурн ще съвпадне с фиксираната звезда Етамин и светът отново ще тръгне надолу в икономически аспект. А ние ще започнем отново да се тресем политически… за кой ли път.

текст: Марги Паскалева
Astroamor
София, България
Мобилен: +359/877272843
Пон/Съб (10:00–17:00)

снимка: financemagnates.com

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)