w9nnlcxhdoyddzletxbompl

Хороскоп за месец април 2019

01 април 2019

ОВЕН – месецът ще бъде наситен с контакти, пътувания, разрешаване на важни документални въпроси и с повече отговорности на работното място. Ще се налага да балансирате между семейните и професионални ангажименти, за да успеете да осъществите набелязаните цели и задълженията ви. Въпреки динамиката имате големи шансове за добри резултати и успехи. Изпълнени сте с енергия и нови идеи. Подредете по приоритет многобройните си идеи и съставете план за действие. Не бързайте, за да не допуснете грешки. И най-важното – бъдете постоянни в желанията си, не се отказвайте, ако срещнете затруднение. Късметът е с вас, бъдете търпеливи. Благоприятен месец за творчески занимания, обмен на информация, обучение, подписване на договори, реклама, покупка на автомобил или техника за дома.

ТЕЛЕЦ – през първата половина на месеца имате добри възможности за допълнителни доходи и печалби. Не са изключени и малко повече разходи по дома и семейството, преразглеждане на приоритетите. След 20 април родените през първа декада Телци е желателно да се предпазват от травми, наранявания или инциденти. Възможни са неочаквани обрати и повече стрес в ежедневието ви. Избягвайте конфликти с хората от обкръжението ви, работа с електрически уреди, със запалими и избухливи вещества, с режещи инструменти, пътувания на дълъг път и най-вече със самолет. Изчакайте да мине месеца, ако имате желание да предприемете някакъв финансов риск. Някои от Телците ще получат добри новини от далеч, други ще предприемат ремонт в дома или преместване на ново място, трети може да получат предложение за работа в чужбина.

БЛИЗНАЦИ – за вас месецът ще бъде супер динамичен и трудно ще се задържате дълго на едно място. До 16 април бъдете малко по-предпазливи при шофиране, за простуди и травми, особено на горните крайници. Марс преминава през вашия знак. Заредени сте с енергия и сили да се справите с много ангажименти и дори да работите на няколко места, но са възможни обърквания и неправилни преценки. Най-внимателни бъдете на 9 и 15 април и не предприемайте никакви рисковани действия. След 18 април напрежението постепенно ще започне да намалява, а мисълта и целите ви ще са по-реалистични и по-лесно осъществими. Ще се радвате на повече подкрепа от страна на колеги и шефове, а и интимните отношения с половинката ви – много по-топли. Не споделяйте новите си идеи с други хора след 20 април, за да не ви ги откраднат.

РАК – някои от вас ще са много натоварени на работното си място и ще се чудите кое по-напред да свършите. Други може да влязат и в спор с началника си. Но ще има и такива измежду безработните, които много активно ще търсят работа, но все нещо от предложенията няма ви допада или ще ви бъде трудно да вземете решение. Но повече възможности за успехи и положително развитие в делата ви, въпреки някои трудности, е първата половина на месеца. До 19 април имате доброто разположение на звездите в преговори и търговия, за финансови и други придобивки, повече печалби в бизнеса. Ще се радвате на романтика и топлота в интимните отношения и на ползотворни бизнес контакти. От 20 април до края на месеца по-трудно ще срещате разбиране и ще получавате подкрепа. Възможни са финансови затруднения и намаление на приходите.

ЛЪВ – месец април за вас ще е много успешен и наситен с положителни преживявания. Имате възможност за реализация на някои ваши идеи с подкрепата от страна на влиятелни хора или приятели. Много силен месец за хората с бизнес, за спортистите, за творците и политиците от този зодиакален знак. Изпълнени сте с вдъхновение и сили, които ще ви помагат по пътя към успеха. Някои от представителите на знака дори имат шанса да придобият почит и известност със своите постижения в работата си, други да се гордеят с успехите на своите деца, а трети да постигнат успешни договорености със задгранични партньори. Добро време за реклама и пътувания. Отделяйте време и за отдих, не пропускайте възможностите за отдих и забавления. Бъдете по-внимателни само между 19 и 21 април във взаимоотношенията с хората и зад волана.

ДЕВА – звездите през този месец ще ви изправят пред някои предизвикателства, с които ще се наложи да се справите. На първо място бъдете внимателни в отношенията си с началника или с влиятелни личности. Пазете имиджа си и не откликвайте на нападки, за да не падате до нивото на тези хора. Може да се опитат да въвлекат някои от вас в конфликти и интриги, други да предприемат твърде голям риск в бизнес проект или да разрешават спор по юридически път. Грижете се за здравето си, за да не се появи здравословен проблем. Излизайте по-често сред природата. Съсредоточете се върху стабилизиране и затвърждаване на постигнатото до момента. Не се притеснявайте, проблемите постепенно ще отшумяват и напрежението ще стихва след 21 април. Най-важните и скъпи за вас хора ще са до вас и ще ви подкрепят във всичко.

ВЕЗНИ – през този месец звездите ще ви подкрепят безусловно във всяко ваше действие. Добре е да работите в екип и да си сътрудничите с хората. Така шансовете ви за успех и постижения се удвояват. Душата ви е жадна за красота и хармония, а пролетта ще ви я дари с радост. Очакват ви приятни поводи за празници в семейството, добри новини от близък човек в чужбина. През този месец имате повече възможности за приходи и печалби от бизнеса, за успешни изяви и ползотворни контакти. Някои от вас ги очакват вълнуващи пътувания до интересни дестинации, които ще оставят следа в съзнанието ви за дълъг период от време. Успех ще имат творците, юристите, работещите в сферата да издателството, рекламата и шоубизнеса. След 20 април не бъдете прекалено разточителни, а използвайте разумно парите си.

СКОРПИОН – основни приоритети през месец април за вас ще са работата, разрешаването на финансови дела, любовта и децата. Някои от вас ще са във вихъра на любовта, ще се забавляват при всяка възможност и ще се стремят към стабилност в интимните отношения. Ще има и такива, при които цялото внимание ще бъде насочено към работата, което да провокира недоволство от страна на партньора ви. Желателно да балансирате между работата и семейството, да правите взаимно компромиси и да не прекалявате с работните ангажименти. Имате възможност през първата половина на месеца да спечелите повече пари, да вземете кредит или да платите стари задължения. Можете да си опитате късмета в тотото или други игри на късмета, но не прекалявайте с тях. След 20 април ангажиментите в работата може да са повече, но ще се справите.

СТРЕЛЕЦ – настроени сте позитивно, изпълнени с енергия и вяра в успеха. И успех няма да ви липсва, но през този месец трябва да забравите за рисковани нови дейности или бизнес сътрудничество с хора, които не познавате добре. Рискувате да ви подведат, от което да последват финансови загуби. Хората, които не притежават свой бизнес, да вземат превантивни мерки срещу евентуални обири в дома. Дните 2, 9, 10 и 15 април са по-критични и трябва да сте особено внимателни за измами, кражби и неприятности. Месецът за вас е динамичен и ще се стремите към по-бързи резултати. Довършете по-важните за вас задачи до 20 април. Шансът контактите ви да са по-ползотворни и да сте едни гърди пред конкуренцията е по-голям. След това си дайте малко отдих и намалете темпото. Сега трябва да се стабилизирате и да обърнете внимание на своя партньор.

КОЗИРОГ – вие сте сериозни и отговорни по природа, а напоследък отговорностите и грижите са станали ваше ежедневие. През този месец ще се наложи да направите някакъв компромис и да се приспособите в определен момент, за да можете да изпълните всичките си работни ангажименти и семейни задължения. Колегите ви може да ви провокират и да възникват конфликти. Четете добре, преди да подпишете важен документ. Семейството ви също ще се нуждае от вниманието и, а не бива да пренебрегвате и работата, тъй като имате отлични възможности да печелите повече. В края на месеца натоварването и напрежението ще намалеят, а с това и възможностите за повече приходи. Но пък шефовете ще гледат на вас вече с уважение и ще ви възнаградят за труда. Отделете време за себе си и близките, дайте си малко почивка.

ВОДОЛЕЙ – през първите две седмици парите сякаш изтичат между пръстите ви, все нещо има да се плаща или някой близък се нуждае от нещо. Голямата ви човечност обаче трябва да има граници, тъй като рискувате да ви използват. Делата ви ще вървят по-гладко, а някои от представителите на знака имат големи шансове за високи постижения и успехи. Няма да ви липсва и подкрепа от хора на високи позиции. През втората половина на месеца ще се появят повече възможности за печалби и материална стабилност, но и ежедневието ви ще е по-натоварено с отговорности. Домът ви се нуждае от обновяване и освежаване. Направете основно почистване и зарадвайте половинката си с подарък или жест. Така ще избегнете напрежение в семейните отношения. Погрижете се при необходимост за възрастен член в семейството.

РИБИ – през април могат да възникнат неразрешени въпроси в семейството и дома ви. При някои от представителите на знака може да се наложи ремонт в дома, при други разрешаване на имуществен въпрос или да ви натоварят с твърде много задължения. А вие сте настроени леко апатично и никак не ви е до удовлетворяването претенциите на околните. Но нямате избор, ще трябва да проявите разбиране и да поемете отговорност, иначе напрежението ще нарасне и може да завърши с конфликт, който трудно да бъде преодолян. Бъдете по-внимателни за пожари и кражби. Вземете превантивни мерки, ако отсъствате през уикендите. Добър период за ремонти в дома и премествания. В края на месеца напрежението около вас постепенно ще намалее и противоречията ще се изгладят. Ще имате ползотворни контакти и ще се чувствате по-стабилни и уверени.

ПО-КРИТИЧНИ ДНИ ЗА ЗОДИАКАЛНИТЕ ЗНАЦИ:

Кардиналните знаци: Овен, Рак, Везни и Козирог – 5, 6, 12, 17, 18, 19, 24, 25.

Неподвижните знаци: Телец, Лъв, Скорпион и Водолей – 7, 8, 13, 20, 21, 26.

Подвижните знаци: Близнаци, Дева, Стрелец и Риби – 2, 9, 10, 15, 22, 23, 30.

ЛУННИ ФАЗИ – МЕСЕЦ АПРИЛ 2019:

Новолуние – 05.04.2019 – 11:50 часа – Луна в Овен
Първа четвърт – 12.04.2019 – 22:06 часа– Луна в Рак
Пълнолуние – 19.04.2019 – 14:12 часа –Луна във Везни
Последна четвърт – 27.04.2019 – 01:18 часа – Луна във Водолей
ДАТА И ЧАС НА ЛУНА „БЕЗ КУРС“ ПРЕЗ АПРИЛ 2019:

01.04.2019 от 06:01 ч. – 01.04.2019 до 17:48 ч.

03.04.2019 от 18:36 ч. – 04.04.2019 до 05:56 ч.

06.04.2019 от 05:15 ч. – 06.04.2019 до 16:06 ч.

08.04.2019 от 11:29 ч. – 09.04.2019 до 00:15 ч.

10.04.2019 от 20:27 ч. – 11.04.2019 до 06:31 ч.

13.04.2019 от 02:33 ч. – 13.04.2019 до 10:50 ч.

15.04.2019 от 04:38 ч. – 15.04.2019 до 13:14 ч.

17.04.2019 от 07:29 ч. – 17.04.2019 до 14:22 ч.

19.04.2019 от 14:12 ч. – 19.04.2019 до 15:40 ч.

21.04.2019 от 07:00 ч. – 21.04.2019 до 18:59 ч.

23.04.2019 от 14:43 ч. – 24.04.2019 до 01:50 ч.

25.04.2019 от 22:48 ч. – 26.04.2019 до 12:27 ч.

28.04.2019 от 12:44 ч. – 29.04.2019 до 01:11 ч.

Посочените дати и часове на Луна „без курс“ са неблагоприятни за взимане на важни решения, за стартиране на нови начинания и проекти, за подписване на договори (включително брачни) и споразумения, за други важни или рисковани действия. Луната „без курс“ до напускането на всеки знак не образува мажорни аспекти с останалите планети, а това не дава възможност предприетите действия и взетите решения в тези часове да имат развитие и успех в бъдещ план. Тези часове са благоприятни единствено за довършителни действия и рутинни дейности.

текст: Марги Паскалева
Astroamor
София, България
Мобилен: +359/877272843
Пон/Съб (10:00–17:00)

Снимка: Huff.ro

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)