71271979_1713191292151359_4598269146185072640_n

Хороскоп за 1 октомври – Луна в Скорпион!

01 октомври 2019

На 1 октомври Луната продължава транзита си през водния знак Скорпион. Желанията ни са силни, а чувствата и преживяванията – много дълбоки. Концентрирани и амбицирани сме, но и по-мнителни, недоверчиви. Нуждаем се от любов и дълбоки преживявания. Ако не я получаваме, може да проявим и силна ревност. Склонни сме, ако бъдем наранени или предизвикани, към крайности в действията и разрушаване на взаимоотношения. Нарастват интуицията и интересът към всичко тайнствено и неясно. Добър ден за разгадаване на тайни, разкриване на престъпления, за проучвания и изследвания в областта на медицината, произходът на живота, молекулярната и клетъчната биология, екологията и т.н. На дневен ред ще са наболели въпроси, свързани със здравеопазването, престъпността, властта, чуждите капитали, животът и смъртта, екологията, застраховките, банковият сектор и т.н.

В световен план са възможни екологични замърсявания, взривове, инциденти във вода, автоагресия, прояви на насилие и други. В здравословен план е уязвима пикочо-половата система и областта на слабините, дебелото черво. Възможни са хранителни и от друго естество интоксикации, стомашно – чревни разстройства, психо – емоционални изблици и временно влошаване на състоянието при болни хора от уязвимите за деня представители на зодиакалните знаци. При случайни полови контакти използвайте задължително предпазни средства, поради повишена опасност от инфекции и заболявания предавани по полов път.

По-уязвими на този ден от влиянието на Луна в Скорпион са родените през втора декада, с Асцендент и с други рождени планети между 10 и 20 градуса на знаците Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, а в по-малка степен и представителите на Овен, Близнаци, Везни и Стрелец от втора декада. Денят е подходящ за изчистване и изхвърляне на стари и ненужни вещи, за дейности изискващи по-сериозна концентрация, за изследвания и научна работа, за освобождаване от някои вредни навици. Емоционално и физически някои от вас може да са по-нестабилни, да изпадат основателно или не в изблици на гняв, да бъдат в лошо настроение, по-саркастични с околните и по-взискателни към тях. Не е изключено при по-ниско еволюиралите хора да се повиши желанието за отмъщение, за манипулиране, за физическо насилие. Не давайте повод за ревност на любимия човек и се предпазвайте от тежки конфликти или инциденти.

Луната на този ден е в благоприятни аспекти с Нептун в Риби, със Сатурн и Плутон в Козирог. Те имат по-хармонично влияние както в емоционален и физически план, така и в ежедневните дела и взаимоотношения за родените предимно през втора декада, с Асцендент и с други рождени планети между 10 и 20 градуса на знаците Рак, Дева, Козирог и Риби. Задълбоченото ви мислене, добрата концентрация и чувството ви за отговорност дават добри шансове за реализиране на много от вашите планове, за успешни изяви и постигане на влияние върху другите. Излъчващи магнетизъм и сексапил, ще привличате вниманието на хората, ще печелите повече подкрепа, победи над опонентите и придобивки. Луната в Скорпион засилва страстта и интензивността на чувствата, желанието за дълбока близост и отдаденост. А Нептун ще ви вдъхновява, ще ви настрои творчески. Добър завършек на деня за всички ни може да бъде романтична среща, слушането на приятна музика, чаша хубаво питие, дълбокият поглед на любимия човек, казващ всичко….и още нещо.

Марги Паскалева
+359877 272 843

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)