hs-2007-16-e-1024_wallpaper

Хороскоп за 10 август

10 август 2018

В 07:18 часа на 10 август Луната преминава в огнения знак Лъв. В дните, когато Луната е в този знак, сме по-сърдечни и честолюбиви, по-щедри към любимите си хора. Общуването е по-открито и се стремим към лидерски позиции. Повишава се желанието ни за признание и изяви в обществото, за любов, игри и забавления. Само че, цялата положителна енергия на Лъва в някои ситуации при някои хора може да бъде „изкривена“ от предстоящите твърде предизвикателни аспекти на Луната с ретроградния Марс във Водолей и с Уран в Телец. Денят може да бъде доста напрегнат за родените под знаците и най-вече през първа декада на Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, а в по-малка степен и за Рак, Дева, Козирог и Риби. Възможни са сериозни конфликти, травми, наранявания, неприятности и инциденти. Бъдете много внимателни при работа с ток, запалими и избухливи вещества или домакински уреди. Пазете компютрите и мобилните си телефони от повреди, удари и вируси, внимавайте за хакерски атаки. В здравословен аспект може да има по-голям брой инфарктни и инсултни състояния. Щадете нервите си и бъдете по-отстъпчиви.

В световен аспект звездите на този ден създават опасност за атентати, протести и прояви на насилие, тежки криминални престъпления, експлозии, пожари, технически аварии с прекъсване на тока и/или нарушаване на комуникационните връзки, катастрофи и природни катаклизми. Избягвайте пътувания, особено със самолет и влак. Ако ви предстои дълго пътуване с автомобил, шофирайте много по-предпазливо и не бързайте. На 11 август предстои Новолуние и частично слънчево затъмнение в Лъв, затова всички трябва да сме по-търпеливи и толерантни с хората, както и с по-изострено внимание за неприятности и всякакви инциденти. Луната в петъчния ден е „невидима“ от Слънцето, което може да има допълнително неблагоприятно влияние върху психо-емоционалното състояние при някои хора. Ще сме склонни да изразяваме по-остро и нервно чувствата и емоциите си, което ще поражда конфликти.

Петъчният ден може да бъде малко по-спокоен и по-лесно да вървят делата при родените под знаците и предимно през първа декада на Овен, Близнаци, Везни и Стрелец. Луната в Лъв е в хармоничен аспект с Венера във Везни и те ще ви носят много ползи и придобивки, повече приятни мигове в интимен план. И все пак, не предприемайте и вие рисковани действия, тъй като тези прогнози са общи и се изготвят на база слънчево – лунен знак и аспекти. А астрологията борави с 10 планети във всеки рожден хороскоп.

текст: Марги Паскалева
Astroamor
София, България
Мобилен: +359/877272843
Пон/Съб (10:00–17:00)

снимка: hubblesite.org

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)