hs-2003-28-a-1024_wallpaper

Хороскоп за 10 май

10 май 2018

На 10 май Луната също е в знака Риби, като на този ден тя съвпада вече с Нептун и заедно образуват предизвикателен аспект квадратура с Венера в Близнаци. Хармоничните аспекти са повече обаче – с Юпитер в Скорпион, със Слънцето в Телец и с Плутон в Козирог. Денят е благоприятен за решаване на юридически и религиозни въпроси, за творческа работа, за дарения и подпомагане, за реклама, за планиране и организация на пътувания, за контакти с хора зад граница, за разкриване на тайни и мистерии и т.н. Повишава се желанието за романтика, но някои от хората могат да изпитват и тъга, да бъдат по-разсеяни и емоционално объркани. Ако ви предстои важна работа, бъдете по-концентрирани, за да не допускате грешки.

Денят не е благоприятен предимно за родените през втора декада на знаците Близнаци, Дева, стрелец и Риби, а в по-малка степен и за представителите на Овен, Лъв, Везни и Водолей от втора декада. Вниманието ви трябва да е повишено в партньорските взаимоотношения и финансовите дела. Денят не е добър за финансови рискове и големи вложения. Бъдете предпазливи за интриги и конфликти, за финансови измами или кражби. Не прекалявайте с мазните и сладки храни. Днес също е повишена опасността от инфекции, интоксикации, инциденти във вода и психо-емоционални сривове.

Звездите на 10 май са най-благосклонни към родените през втора декада на знаците Телец, Рак, Скорпион и Козирог. Телците могат да разчитат на подкрепа от страна на приятели и влиятелни хора. За Раците денят е благоприятен за контакти с хора зад граница, за рекламни дейности, за разрешаване на юридически въпроси и духовни практики. Скорпионите ще се радват на обичта и хармонията в отношенията си с любимите и близки хора, ще са изпълнени с творческо вдъхновение и желание за победи. Много добър ден за контактите и договарянията, за търговски сделки и продажби, за обучение и придобиване на специфични знания и умения при Козирозите.

текст: Марги Паскалева
Astroamor
София, България
Мобилен: +359/877272843
Пон/Съб (10:00–17:00)

снимка: hubblesite.org

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)