unnamed

Хороскоп за 10 февруари 2020

10 февруари 2020

В първия работен ден на новата седмица, 10 февруари, Луната вече е в земния знак Дева. Искаме или не, тя ни подтиква за повече труд и перфекционизъм във всичко. Много по-отговорни и внимателни ще сме в действията си. Подобрява се концентрацията ни. Мислим логично и забелязваме всеки детайл. Склонни сме да анализираме всичко и всеки, както и да критикуваме. Денят е благоприятен за анализиране и прогнозиране, за продължителна работа, за медицински и научни изследвания, обучение, ревизии и за всякакви други дейности, които да бъдат полезни за хората и за самите нас. На този ден Луната в сутрешните часове е в хармоничен аспект с Уран в Телец, а в предизвикателен аспект опозиция с Меркурий в Риби.

В късните часове на деня тя активира и неблагоприятен аспект с Нептун в Риби. Денят е по-неблагоприятен и наситен с напрежение за родените през първа декада, с Асцендент и с други рождени планети между 0 и 10 градуса на знаците Близнаци, Дева, Стрелец и Риби, а в по-малка степен и за представителите на Овен, Лъв, Везни и Водолей от първа декада. Напрежението е най-силно при първите четири знака. Предпазвайте се от скандали и неприятности с близки и колеги, от грешки в работата си и особено при работа с документи. Шофирайте много предпазливо е не се разсейвайте зад волана. Възможни са проблеми в преговори или с документи, както и загуба на лична информация или документация. Денят за вас не е добър за покупка на техника или автомобил, за преговаряне и подписване на договори, за пътуване на дълъг път или изясняване на взаимоотношения. В публичното пространство отново ще се вихрят скандали, ще излизат наяве тайни и конспирации.

Луната в Дева ще има най-положително въздействие в емоционален аспект, в ежедневните дела и взаимоотношения с хората при родените през първа декада, с Асцендент и с други рождени планети между 0 и 10 градуса на знаците Телец, Рак, Скорпион и Козирог. Вашата предпазливост, постоянство и силна интуиция ще ви водят към правилните решения и действия, ще постигате отлични резултати и ще се радвате на плодовете на труда си. Подкрепата на близките и приятелите ви ще ви стимулират и вдъхват свежи сили за още подвизи. Този ден не е благоприятен за операции на червата. Храната трябва да е лесно смилаема, ограничете трудно смилаемите и твърде мазни храни.

Марги Паскалева
+359877 272 843

 

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)