hs-1999-04-a-1024_wallpaper

Хороскоп за 10 юли

10 юли 2018

На 10 юли Луната преминава през въздушния знак Близнаци, управляван от планетата на комуникациите и информацията Меркурий. Повишава се желанието ни за общуване и обмен на информация. Добър ден за договаряния, уреждане на документи, пътувания, обучение, за работещите с сферата на науката и търговията. В такива дни сме склонни да разговаряме по-активно с околните и да разрешаваме конкретни проблеми, по-лесно усвояваме информацията и имаме възможност да получим ценна информация. Мисълта и реакциите ни са по-бързи, което ще ни помага в моменти, в които е необходимо да взимаме бързо решения. Емоционално някои хора може да се чувстват по-напрегнати или да са склонни лесно да променят мнението си. Но Луната в Близнаци ни дава възможност и за по-лесна адаптация. В здравословен план са уязвими нервната и дихателната системи.

На този ден Луната първо е хармоничен аспект с Марс във Водолей, а през втората половина на деня – и с Меркурий в Лъв. Звездите на този ден ни дават възможност да намираме решения и споделяйки мислите и желанията си с околните да се радваме и на разбирателство. Денят е по-ползотворен за родените през първа и втора декада на знаците Овен, Лъв, Везни и Водолей. Добър ден за договаряния, обучение, пътувания и интелектуални дейности. Срещите и разговорите с близките ви хора във вечерните часове ще ви заредят с позитивна енергия. Луната в Близнаци може да внесе повече напрежение в ежедневието, променливост в настроението и затруднено общуване при родените през първа и втора декада на знаците Дева, Стрелец, Риби, Телец, Рак, Скорпион и Козирог. Честата промяна в ситуациите или в мнението на хората около вас, както и тяхното непостоянство или повърхностно отношение към работата или други житейски въпроси могат да изострят нервната ви система. Опитайте се да бъдете по-гъвкави и бързо да се нагодите към промените. Така делата ще вървят по-спокойно и денят, макар и доста забързан, накрая да приключи и за вас по най-добрия начин.

На 10 юли Венера от Лъв преминава в знака Дева и до 6 август ще оказва по-силно положително влияние в интимните и бизнес партньорства, както и във финансов план на родените под знаците и с рождена Венера в Телец, Рак, Скорпион, Козирог и разбира се – на Девите с Венера в Дева в рождения си хороскоп, които са с хармонични по рождение аспекти. Преминавайки в този земен знак чувствата и желанията ни са по-земни. Ще знаем какво искаме и как да го постигнем. Посочените знаци ще се радват на успехи и придобивки, на обичта на любимите си хора и на добри договорености в бизнеса. Венера в Дева, обаче, ще има по-неблагоприятно влияние за родените под знаците и с рождена Венера в Близнаци, Стрелец и Риби, а в по-малка степен и за Овен, Лъв, Везни и Водолей с Венера в същите знаци. В тази група попадат и онези Деви с Венера в Дева, които в рождения хороскоп са с предизвикателни неблагоприятни аспекти. При вас може да възникват затруднения с финансите, в интимните или в бизнес отношенията. Периодът не е добър за капиталовложения. Бъдете и по-отстъпчиви в отношенията. Най-критични както в световен план, така и в личен за финансовата сфера и взаимоотношенията са дните между 23 и 31 юли. Като се има предвид, че на 27 юли е Пълнолуние и пълно лунно затъмнение, заедно с другите планетни разположения има звездни предпоставки за финансови трусове на световните борси, за повишаване на сеизмичната активност у нас и за други по-тежки инциденти. Не на последно място и на политическата сцена ситуацията ще е силно наелектризирана през последната седмица на юли. За влиянието на това затъмнение очаквайте повече подробности в следващите дни преди него.

текст: Марги Паскалева
Astroamor
София, България
Мобилен: +359/877272843
Пон/Съб (10:00–17:00)

снимка: hubblesite.org

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)