hs-2007-35-b-1280x768_wallpaper

Хороскоп за 11 април

11 април 2018

На 11 април Луната преминава през последните градуси на знака Водолей. През първата половина на деня тя образува благоприятен аспект със Слънцето в Овен, а неблагоприятен – с Юпитер в Скорпион. През втората половина на деня тя е в благоприятен аспект с планетата Уран. Денят е добър за научно-технически разработки и изобретения, за работа по проекти и планиране на нови (стартирането им е добре да стане след 16.04), за обучение, за работа в групи и организационни дейности, за хуманитарни дейности, за решаване на важни политически въпроси и т.н.

Денят е най-ползотворен и на успешни изяви и постижения могат да разчитат родените под знаците и най-вече през трета декада на Овен, Близнаци, Везни и Стрелец. През втората половина на деня може да бъдете приятно изненадани от някого или от развоя на събитията. Родените обаче през трета декада на знаците Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, както и представителите на Рак, Дева, Козирог и Риби от трета декада могат да се сблъскат с някои трудности и противоречия в отношенията с хората.

Нужно е повече гъвкавост, търпение и сдържаност, ако искате да осъществите целите си, макар и малко по-трудно. Спазвайте правилата и законите, не предявявайте твърде големи претенции към хората и не рискувайте. За вас денят не е добър за разрешаване на юридически въпроси и взаимодействие с институции. Не вярвайте на всичко казано и добре проверявайте информацията, преди да решите или направите нещо.

текст: Марги Паскалева
Astroamor
София, България
Мобилен: +359/877272843
Пон/Съб (10:00–17:00)

снимка: hubblesite.org

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)