hs-2009-25-x-1024_wallpaper

Хороскоп за 11 и 12 януари 2018

11 януари 2018

На 11 януари Луната все още е в знака Скорпион, като на този ден тя е в съвпад с Марс и Юпитер. Трите планети заедно образуват хармоничен аспект със Слънцето, Венера и Плутон в Козирог. Този стелиум (три или повече планети в един знак) в Скорпион е обезпокоителен, предвид тежките убийства през последните няколко дни. Денят е силно натоварен в знака, управляван от планетата на „подземното царство“ и смъртта Плутон. Да се надяваме, че няма да последва друго тежко убийство, а да бъде разкрита истината по вече извършено тежко криминално престъпление. Вторият стелиум в знака Козирог, включващ Слънцето, Венера и Плутон също сам по себе си е опасен за финансите и партньорските взаимоотношения, поради Плутон там. Той по-скоро голямо внимание и никакъв риск в тези сфери през следващите няколко дни на родените през трета декада и с Венера в знаците Овен, Рак, Везни и Козирог. Денят е по-неблагоприятен за родените през трета декада на знаците Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, а в по-малка степен и за Овен, Близнаци, Везни и Стрелец от трета декада. Първите четири знака трябва да са най-предпазливи – да избягват рискове и конфликти, да внимават за инциденти и други неприятности. Този ден е многообещаващ и носещ добри възможности за изяви, победи, крупни печалби или свързани с бъдещи такива за родените под знаците и предимно през третата декада на Рак, Дева, Козирог и Риби. Но както вече споменах, Раците и Козирозите не бива да предприемат големи финансови рискове. В момента сякаш върви сериозно преразпределение на власт и пари в „подземния свят“. Работи се усилено и за сриване имиджа на България и европредседателството ни. На този ден в световен аспект може да се очакват протести, прояви на насилие и всякакви по-тежки инциденти. Предвид предстоящите протести у нас на този ден, трябва да се има предвид и вероятността за провокации и прояви на насилие, поради което е препоръчително да се вземат превантивни мерки. От 16:53 до 09:04 часа българско време на 12 януари Луната е „без курс“.

В 09:05 часа на 12 януари Луната преминава в огнения знак Стрелец. Ако при Луна в Скорпион сме по-прикрити, то при Луна в Стрелец сме доста по-открити, активни и ентусиазирани. Ще изказваме мнението си директно, без заобикаляне. Засилват се вярата и оптимизма, повишава се желанието за знания, пътувания, физическа активност, покровителство, постигане на авторитет в обществото. Следващите два дни и половина са благоприятни за обучение, за участие в конкурси, взаимодействие със задгранични партньори, рекламна дейност, разрешаване на законодателни и други по-глобални въпроси. Луната в Стрелец е с по-благоприятно влияние на този ден за родените през първа декада на знаците Овен, Лъв, Везни и Водолей. Докато за представителите на останалите зодиакални знаци от първа декада на Близнаци, Дева, Стрелец и Риби, а в по-малка степен и за Телец, Рак, Скорпион и Козирог от първа декада Луната в Стрелец е с по-дисхармонично влияние – може да се прояви в емоционален или физически аспект. Неприятностите, които можем да си навлечем при Луна в Стрелец, е прекалено директният подход в общуването и необмислени изказвания да засегнат тежко срещуположната страна. Спестете си подобен сценарий, за да не се налага след това и да се извинявате. Не рискувайте, спазвайте законите и нормите на поведение в обществото. Хората, работещи с огнестрелно оръжие и избухливи вещества, да работят по-внимателно с такива. И най-важното – бъдете последователни и отговорни, не подминавайте детайлите. Добрата страна на Стрелеца са неговата доброжелателност, търпение, оптимизъм и откровеност. Прекалените оптимизъм и вяра, авантюризъм и стремеж към удоволствия не са препоръчителни, тъй като е възможно да се допуснат сериозни грешки и загуби.

На 11 януари Меркурий преминава от Стрелец в земния знак Козирог – до 31.01.2018 г. включително. В този период той ще има по-положително влияние върху мисленето и взимането на решения, върху концентрацията и контактите при родените под знаците и с рожден Меркурий в Телец, Дева, Скорпион и Риби. Периодът за вас е добър за изпити или участия в конкурси, за търговците и предлагащите услуги. Контактите ви ще са ползотворни и ще се радвате на разбирателство с хората. Най-силно ще бъде влиянието за Козирозите и с рожден Меркурий в този знак. Дали ще се прояви позитивно или не зависи от това какви аспекти образуват Слънцето и Меркурий в рождения хороскоп. При хармонични аспекти влиянието ще бъде положително, а при предизвикателни ще се отразява по-неблагоприятно и може да възникват неразбирателства, затруднена концентрация и допускане на грешки при взимане на решения. Меркурий в Козирог ще има по-неблагоприятно влияние и при родените под знаците и с Меркурий в Овен, Рак и Везни. Периодът е труден за учащите, в изпити или при участие в олимпиади, за търговците и предлагащите някакви услуги от посочените знаци. Шофиращите да бъдат по-предпазливи зад волана. Възможни са конфликти на работното място, с роднини, съседи или наематели. В дните между 11 и 15 януари Меркурий съвпада със Сатурн и е много добър период за математиците и учените, от които може да се очакват високи резултати и успехи. Доста опасен ще бъде периодът между 23 и 30 януари за транспортни инциденти и технически аварии, особено 23 и 30 януари. В този интервал от дни, особено на 23 и 30 януари, не препоръчвам пътуване за родените през втора и трета декада на знаците Овен, Рак, Везни и Козирог. Може да бъде засилено и напрежението в ежедневните контакти, да възникват сериозни конфликти. Бъдете по-отстъпчиви и адаптивни.

На 11 януари все още не се препоръчват интервенции на дебелото черво, пластика на маточните тръби, секцио, кюртаж на матката, отстраняване на тумори, пиърсинг и татуировки. А на 12 януари – на черния дроб, жлъчката, дискова херния, смяна на бедрени стави, кръвопреливания и кръвопускания. Да не се прекалява с алкохола, мазнините и количеството храна.

Времето – ще се задържи облачно, с тенденции и за превалявания от дъжд, а по високите части на планините и от сняг.

текст: Марги Паскалева
Astroamor
София, България
Мобилен: +359/877272843
Пон/Съб (10:00–17:00)

снимка: hubblesite.org

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)