hs-2009-25-x-1024_wallpaper

Хороскоп за 11 март

11 март 2018

В неделния ден, 11 март, Луната продължава транзита си през знака Козирог. Съвпадът й с Черната Луна (Лилит) изисква да не се поддаваме на каквито и да било съблазни, които биха ни „подхлъзнали“ и поставили в неудобна или опасна ситуация. Възможно е при някои хора да се появят страхове и „черни“ мисли. Козирог по принцип е известен като по-песимистичен и сериозен знак. Няма лошо да поемете някоя и друга отговорност, дори и да не ви е особено приятно за момента. Но песимизмът не се препоръчва, тъй като създава предпоставка за по-дълбоки емоционални преживявания и неудовлетвореност, т.е. на една крачка от депресия.

По-дискомфортно на този ден могат да се чувстват родените предимно през втора декада на знаците Овен, Рак, Везни и Козирог. Не позволявайте да ви връхлитат песимистични мисли. Намерете някакъв отдушник и приятни за вас занимания. Слушайте приятна музика, заобиколете се с позитивни хора.Избягвайте шумни и непознати компании, както и пътувания в нощните часове срещу понеделник, когато Луната ще съвпадне с Плутон. Този съвпад създава опасност за агресивни прояви и насилие, за инциденти – особено на строежи, под земята или в планината; за природни катаклизми, срутване на земни маси и т.н.

Неделният ден ще бъде по-спокоен и повече стабилност ще чувстват в емоционален и физически план родените под знаците и най-вече през втора декада на Телец, Дева, Скорпион и Риби. Хармоничният аспект на Луната с Нептун в Риби ще ви настрои романтично и мечтателно, ще повиши интуицията и творческото ви вдъхновение.

текст: Марги Паскалева
Astroamor
София, България
Мобилен: +359/877272843
Пон/Съб (10:00–17:00)

снимка: hubblesite.org

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)