hs-2002-05-a-1024_wallpaper

Хороскоп за 11 юли

11 юли 2018

На 11 юли Луната отново транзитира през въздушните Близнаци, но от 23:00 часа българско време на 10 юли до 20:58 часа на 11 юли тя е „без курс. Много хора могат да се чувстват емоционално объркани и с намалена концентрация, да допускат грешки работата или в преценките си. На практика това, което ви притеснява, може да се окаже, че не е това, което е всъщност. Общуването с околните също може да е нарушено и объркано, сякаш си разговаряте на различни езици.

На този ден вършете само рутинни дейности, не се натоварвайте и не рискувайте в нищо. Денят е по-неблагоприятен за родените най-вече през трета декада на знаците Близнаци, Дева, Стрелец и Риби, а в по-малка степен и за Телец, Рак, Скорпион и Козирог от трета декада. Денят за вас е неподходящ за подписване на важни договори, за нови начинания, за скъпи покупки и особено на телефон, автомобил или битова/офис техника. Подредете ангажиментите и документацията си, довършете започнати вече задачи.

Луната в Близнаци ще има малко по-благотворно влияние върху психоемоционалното състояние и взаимоотношенията с околните при родените предимно през трета декада на знаците Овен, Лъв, Везни и Водолей. Но препоръките по отношение на Луна „без курс“ са валидни и за вас. Най-внимателни трябва да бъдат хората в политиката и управлението у нас, тъй като тази Луна в последните градуси на Близнаци съвпада с Марс от хороскопа на България и рискът да възникнат по-сериозни скандали никак не е малък. А предвид Луната „без курс“ на разбирателство по важни въпроси не могат да разчитат, а не е и препоръчително да решават важни дела, свързани с бъдещето на България, защото няма да имат развитие и успех.

текст: Марги Паскалева
Astroamor
София, България
Мобилен: +359/877272843
Пон/Съб (10:00–17:00)

снимка: hubblesite.org

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)