hs-2014-18-a-1024_wallpaper

Хороскоп за 12 май

12 май 2018

Луната на 12 май преминава през втора декада на знака Овен. В сутрешните часове тя е в неблагоприятен аспект със Сатурн в Козирог. Изисква се повече постоянство, концентрация, търпение, чувство за отговорност и дълг. За Овена постоянството и търпението са чужди, затова този ден може да е по-труден за родените през втора декада на знаците Овен, Рак, Везни и Козирог, а в по-малка степен и за Телец, Дева, Скорпион и Риби от втора декада. Може да се чувствате твърде натоварени с работа и отговорности, да сте недооценени или ограничавани от някого или от обстоятелства. С много труд и упоритост ще постигате някои цели. Затруднено може да бъде и общуването с околните. Но ако успеете да разберете, че с търпение и постоянство всичко се постига и го приложите на практика, ще си спестите доста от негативните емоции и преживявания.

Сатурн ограничава, но ако издържите на изпитанията, на които ви е подложил, той ще ви възнагради заслужено. Гледайте да стоите далече от полезрението на шефове, от други високопоставени в обществото личности или от контролни органи. Все пак има хора, които работят и в събота. В късните нощни часове на 12 срещу 13 май Луната е в предизвикателен аспект с Плутон и повишава опасността от експлозии, пожари и всякакви други инциденти и насилие. Бъдете на сигурно място. Луната е в хармония енергийно със Слънцето на родените през втора декада на знаците Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей. Вие ще се радвате на разбирателство с хората и на подкрепа от тяхна страна, на положителни преживявания и „горещи“ интимни мигове.

Когато Луната е в знака Овен трябва да се предпазваме от наранявания с огнестрелно оръжие или остри предмети/режещи машини, при работа със избухливи и запалими вещества. Болните от сърдечно-съдови заболявания да се предпазват от негативни емоции и изблици на гняв.

текст: Марги Паскалева
Astroamor
София, България
Мобилен: +359/877272843
Пон/Съб (10:00–17:00)

снимка: hubblesite.org

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)