hs-2002-01-a-1024_wallpaper

Хороскоп за 12 юли

12 юли 2018

На 12 юли Луната транзитира през водния знак Рак. Тук, в този зодиакален знак, тя е в най-силната си позиция, тъй като Луната управлява този знак. Луната отговаря за нашите емоции, реакции и инстинкти. Ракът е силно чувствителен и емоционален знак – „майката“ на Зодиака, закрилницата на дома и семейството, винаги търсеща и намираща начини да удовлетвори нуждите на близките си, за да се чувстват те сигурни и стабилни в живота си. Затова и в такива дни ние малко или повече възприемаме някои от качествата на Рака. В такива дни ни вълнуват най-силно семейството и близките ни, стабилността и уюта в дома ни. Ракът е един от материалните знаци, но не заради самия себе си и заради лукс, а за да се чувства сигурен и да предава тази сигурност на любимите си хора. За Рака неговият дом и семейство са неговата крепост. За тях и за да вижда блясъка в очите на децата си, той би дал всичко. Да, мнителен е, обидчив, силно зависим от влиянието на родителите си. Но той е много грижовен, интуитивен, родолюбец и традиционалист.

На 12 юли Луната в Рак е в дисхармоничен аспект със Сатурн, който също е в най-силната си позиция по знак – Козирог. Два кардинални знака, които на този ден ще ни подтикват ту към силни емоционални преживявания, ту ще ни създават трудности в изразяването на чувствата. Освен това Луната е „невидима“ от Слънцето точно преди Новолунието и частичното слънчево затъмнение на 13 юли. В световен аспект този и следващите няколко дни са с много концентрирана енергия и както повечето от вас са забелязали, в дните около и по време на затъмнения се случват по-тежки инциденти и природни бедствия. Но по темата за влиянието на слънчевото затъмнение ще напиша отделно от този хороскоп. Властите да вземат превантивни мерки у нас за сигурността в държавата срещу атентати на 12, 13 и 14 юли.

Възможно е някои хора да реагират по-остро в контактите си, да са по-недоверчиви, а други за чувстват някаква празнота или да изпадат в депресивни състояния. Денят е добър за разрешаване на семейни и лични въпроси. А в публичното пространство да бъдат на дневен ред темите за сигурността в държавата, наболели социални и екологични въпроси, за недвижимите имоти и т.н. Денят е по-неблагоприятен в личен план за родените през първа и втора декада на знаците Овен, Рак, Везни и Козирог, а в по-малка степен и за Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей от същите две декади. Предпазвайте се от конфликти в дома и на работното място, както и от наранявания или инциденти. Луната в Рак ще има по-положително влияние на този ден за родените през първа и втора декада на знаците Телец, Дева, Скорпион и Риби. В следобедните и вечерни часове Луната е в благоприятни аспекти с Юпитер и Нептун. Добро време за уединение, релакс, вана или масаж с ароматни масла, йога и други духовни практики, за семейни и романтични срещи.

текст: Марги Паскалева
Astroamor
София, България
Мобилен: +359/877272843
Пон/Съб (10:00–17:00)

снимка: hubblesite.org

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)