hs-1998-21-b-1024_wallpaper

Хороскоп за 12, 13 и 14 януари

12 януари 2019

На 12 януари до 10:19 часа българско време Луната в Риби е „без курс“, а в такива часове сме склонни към обърквания и грешки. Не взимайте важни решения, не шофирайте, ако не сте се наспали добре или до късно през нощта сте пили алкохол. В 10:19 часа българско време Луната преминава в огнения знак Овен. Когато Луната е в този първичен и експанзивен огнен знак, малко или много започваме да реагираме и действаме като Овен. Денят ни става много по-забързан и напрегнат. Реакциите ни са бързи, мисленето и взимането на решения – също. Много по-смели и самоуверени сме, склонни към риск. Много интензивно общуваме с хората и работим в ежедневието, изпълнени с енергия и страст. Тази огнена динамика не всеки може да издържи, обаче. Освен това Луната в следобедните и вечерни часове вече съвпада с Марс в Овен, което подсилва допълнително енергията ни. Но ще има и хора, които ще се чувстват силно напрегнати, а други направо ще налитат на бой. Ще се изразяват твърде директно и експанзивно емоциите.

Денят ще бъде по-интензивен, по-дисхармоничен за родените през първа декада на знаците Овен, Рак, Везни и Козирог, а в по-малка степен и за Телец, Дева, Скорпион и Риби от първа декада. Да сте изпълнени с много енергия и сили, с борбеност и страст няма нищо лошо. Използвайте енергията на Овена конструктивно – за ремонтни дейности, за физическа работа и спорт, за всякаква дейност, която дава бързи резултати. Но тъй като Марс има славата на „пакостник“ и създава предпоставка за инциденти или наранявания, това, от което трябва да се пазите, е: пожари, експлозии, травми по време на спорт или състезания /пазете най-вече главата/, за сбивания и нечие агресивно поведение, при почистване на или работа с огнестрелно оръжие, за инциденти по пътищата или от друго естество. Бъдете по-търпеливи, по-разумни и не предприемайте рискове. И тъй като Луната и Марс са в благоприятен аспект с Венера в Стрелец, Овните и Везните е добре да обърнат повече внимание на своя любим човек до себе си.

Много по-позитивно ще се отрази звездната енергия на 12 януари на родените под знаците и най-вече през първа декада на Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей. Вие също се сте много по-енергични, смели и с бързи реакции, но ще успявате по много по-позитивен начин да се възползвате от огнената енергия на Овена. А хармоничният аспект на Луната и Марс към Венера ще внесе много страст и положителни преживявания в интимните отношения, интересни и ползотворни срещи и контакти, които биха ви донесли бъдещи печалби и допълнителни приходи. Не е зле да опитате и късмета си в игри на късмета. Поне един от вас ще се радва на голяма печалба. Много добър ден за творчество и за самите творци. Възможно е някои от тях да получат голямо признание и награди при участие в конкурси. В световен план съвпадът на Луната с Марс създава предпоставка за насилие, военни действия, протести, тежки инциденти и аварии, катастрофи и природни катаклизми. В здравословен аспект са уязвими хората със сърдечно-съдови заболявания за инфаркти и инсулти, предпазвайте се от мускулни травми и спазми, както и главата от удари.

На 13 и 14 януари интензивността на звездното влияние в знака Овен продължава, тъй като на 13 януари Луната е в предизвикателен аспект с Меркурий и Сатурн в Козирог, а в нощните часове срещу 14 януари тя образува такъв аспект със Слънцето и Плутон в Козирог. В световен план тези напрегнати аспекти между Луната и другите планети продължават да внасят напрежение в общуването и да създават опасности за конфликти, инциденти, аварии, катастрофи, прояви на насилие и атентати, природни катаклизми. В личен план на 13 януари по-внимателни за неприятности и инциденти трябва да бъдат родените през втора декада на знаците Овен, Рак, Везни и Козирог, а в по-малка степен и представителите на Телец, Дева, Скорпион и Риби от втора декада. В неделния ден могат да бъдат по-затруднени взаимоотношенията ви с околните и за да се избегнат неприятни преживявания и конфликти е необходимо повече отстъпчивост и разбиране по отношение на чуждите нужди и емоционално състояние.

На 13 януари Луната образува и благоприятен аспект с Юпитер в Стрелец. Тази позитивна енергия ще има по-положително влияние в емоционален аспект за родените през втора декада на знаците Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей. Ще сте изпълнени с енергия, с желание за живот и добро настроение. В същото време те обещават и един много приятен почивен ден с пътувания, срещи с приятели и роднини, забавления и т.н. Вашите идеи ще получават подкрепата от хората, а действията ви ще заслужат тяхното уважение. По един естествен начин ще бъдете инициатори и лидери в своето общество. Чудесен ден за семейни празници и тържества, за спорт и всякакви други занимания.

В първия работен ден на новата седмица, 14 януари, Луната в Овен в 08:46 часа българско време е във фаза Първа четвърт. От астрологична гледна точка Слънцето с Плутон в Козирог и Луната с Уран в Овен в този час и минути образуват ъгъл от 90 градуса, т.е. предизвикателен аспект, но включващ двете висши планети Уран и Плутон. В световен план на този ден енергиите са доста напрегнати, продължаващи да носят опасности за инциденти, конфликти в обществено-политическия живот, аварии, прояви на насилие и всякакви обрати. В личен план този ден се очертава като много напрегнат за родените най-вече през трета декада на знаците Овен, Рак, Везни и Козирог, а в по-малка степен и представителите на Телец, Дева, Скорпион и Риби от трета декада. Денят е неблагоприятен за нови начинания, за всякакви важни действия или бизнес/политически срещи и разговори. Звездите създават предпоставка за сериозни конфликти и обрати. Планирайте задачите си така, че на този ден да не се претоварвате емоционално и физически, не предприемайте никакви рисковани действия. Денят е неподходящ за операции най-вече в областта на главата и мозъка. От 17:56 до 20:31 часа българско време Луната е „без курс“, а в 20:32 часа тя преминава в земния знак Телец.

Текст: Марги Паскалева
Astroamor
София, България
Мобилен: +359/877272843
Пон/Съб (10:00–17:00)

Снимка: Hubblesite.org

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)