66755371_1646887798781709_7333854441163980800_n

Хороскоп за 13 и 14 юли

13 юли 2019

На 13 и 14 юли Луната преминава през зодиакалния знак Стрелец. В такива дни сме по-открити и директни в контактите, по-ентусиазирани. Настроени сме философски и авантюристично, засилва се вярата ни и необходимостта да удовлетворяваме всяко наше и на любимите ни хора желание. Повишени са изискванията ни към хората и очакванията ни от тях, желанието ни за пътувания, за нови знания и информация за далечни страни и светове. Мислим по-глобално, но сме склонни да пропускаме важни детайли и съответно грешки. Емоциите ни са експанзивни, горещи, а реакциите – спонтанни. Дните са благоприятни за провеждане на курсове и обучение, за пътувания и излети (особено до манастири и исторически обекти), за спорт, за духовни дейности и интелектуални занимания, за контакт с хора зад граница, за реклама и т.н. Препоръчително е да не се прекалява в нищо, да не се рискува и действа твърде импулсивно. Ограничете алкохола, кафето, силни тонизиращи напитки и други стимуланти. От една страна Марс и Меркурий са в огнения знак Лъв, а през уикенда и Луната е в огнен знак, затова вниманието ни трябва да е силно изострено за пожари и експлозии, за инциденти с влакове, при работа с оръжие и режещи машини, по време на конна езда и т.н.

В съботния ден Луната в Стрелец е в хармоничен аспект с Марс и Меркурий в Лъв. Те имат по-благоприятно влияние както върху физическото и психическо състояние, така и във взаимоотношенията с хората и делата при родените под знаците, но най-силно през първа и втора декада на Овен, Лъв, Везни и Водолей. Енергията ви е стабилна, изпълнени сте с ентусиазъм, добро настроение и позитивни емоции. Денят е по-рисков и може да се очакват по-трудни взаимоотношения и конфликти с близките при родените под знаците и най-вече през първа и втора декада на Близнаци, Дева, Стрелец и Риби, а в по-малка степен и при Телец, Рак, Скорпион и Козирог от същите две декади. Изпитвате необходимост от подкрепа и закрила, от повече авторитет. Ако искате да избегнете трудности и проблеми, бъдете по-щедри с близките си, спазвайте правила и закони, не рискувайте и не прекалявайте. Във вечерните часове Луната е в съвпад с Юпитер и заедно образуват дисхармоничен аспект с Нептун, които ще повишат чувствителността. Някои от вас може да реагират твърде емоционално. Възможни са разочарования, измами, интриги, кражби и спекулации, интоксикации и замърсяване на въздух или вода. Избягвайте къпане в басейни и случайни сексуални контакти без предпазни средства – повишена е опасността от инфекции.

От 04:30 часа българско време на 14 юли до 02:05 часа на 15 юли Луната е „без курс“, т.е. отново имаме едно цяло денонощие, в което Луната не прави никакви мажорни аспекти с останалите планети. Някои хора могат да чувстват емоционално объркване, да не могат да преценяват реално ситуациите или хората, да допускат сериозни грешки в действията си. Много по-разсеяни сме, с намалена концентрация и неадекватност в реакциите. Емоционален дискомфорт и вътрешно напрежение може да усещат в неделния ден родените под знаците и най-вече през трета декада на Близнаци, Дева, Стрелец и Риби, а в по-малка степен и при Телец, Рак, Скорпион и Козирог от трета декада. Този ден е подходящ единствено за рутинни дейности в дома и за активна почивка, т.е. ден за нищоправене. Енергията на Луната в Стрелец има по-позитивно влияние за родените през трета декада на Овен, Лъв, Везни и Водолей. И въпреки това денят не е благоприятен за нищо важно – за покупко-продажби, за взимане на важни за бъдещето решения, за договаряния и важни срещи, а още по-малко – за важни действия. Добрата нова все пак е, че е почивен ден, затова се възползвайте максимално и се възстановете от натоварването през седмицата. Това, от което трябва да се предпазвате, е да сте по-концентрирани и предпазливи при шофиране, да внимавате за пожари и други инциденти.

Марги Паскалева
+359877 272 843

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)