hs-2003-28-a-1024_wallpaper

Хороскоп за 13 март

13 март 2018

На 13 март Луната вече транзитира през въздушния знак Водолей. Следващите два дни и половина са благоприятни за научно-изследователска работа; за технически, организационни и групови дейности. Ще ни вълнува всичко ново и нестандартно, ще ни връхлитат нови идеи.

На 13 март Луната е в хармонични аспекти с Венера и Меркурий в Овен, които ще имат положително влияние в общуването и партньорските взаимоотношения при родените под знаците и най-вече през първа декада на Овен, Близнаци, Везни и Стрелец. Можете да разчитате на разбирателство с хората, на ползотворни контакти и договаряния, за взимане разумни решения и възможности за бъдещи печалби.

Луната във Водолей е с по-неблагоприятно влияние в емоционално отношение за родените през първа декада на Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, а в по-малка степен и за Рак, Дева, Козирог и Риби. При вас ежедневието може да е по-напрегнато и взаимоотношенията да са за по-затруднени. Желанието ви за повече свобода може да срещне неразбиране или да породи конфликти. Поведението на някои хора може да бъде доста провокиращо, да не кажа шокиращо. Добър ден за срещи с приятели и съмишленици, за взимане на политически решения и използване на нови методи и средства при решаването на важни въпроси.

текст: Марги Паскалева
Astroamor
София, България
Мобилен: +359/877272843
Пон/Съб (10:00–17:00)

снимка: hubblesite.org

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)