hs-1998-21-b-1024_wallpaper

Хороскоп за 14 април

14 април 2018

На 14 април в 06:26 часа българско време Луната навлиза в огнения марсов знак Овен.През следващите два дни и половина ще сме склонни да действаме импулсивно и бързо, ще бъдем лесно възбудими и директни в общуването, няма да довършваме започната дейност, ако интересът ни към нея вече е изчезнал. Ще сме изпълнени с енергия и страст, с борбеност. Ще сме по-своенравни и настойчиви. Луната в Овен изисква от нас повече търпение и учтивост в общуването. На този ден Луната е в съвпад с ретроградния Меркурий в Овен и заедно образуват неблагоприятен аспект със Сатурн в Козирог. Решения взимайте с ума си, а не емоционално. Луната в огнен знак създава в световен план все още опасност от тежки транспортни инциденти, пожари, експлозии, прояви на агресия и т.н. Ако при Луна в Риби сме склонни към разсеяност, то при Луна в Овен сме склонни към прибързаност в действията и бързо шофиране. Властите да подсилят контрола по пътищата и по границите.

Денят се очертава по-неблагоприятен за родените под знаците и най-вече през първа декада на Овен, Рак, Везни и Козирог, а в по-малка степен и за Телец, Дева, Скорпион и Риби от първа декада. Най-уязвими са отново децата и младите хора. Не шофирайте без шофьорска книжка и ако сте употребили алкохол/наркотици. Забравете за всякакви рисковани и прибързани действия, особено шофиране с несъобразена скорост или селфи-та на опасни места. Ако ви предстои пътуване зад граница, добре проверете багажа, документите и билетите си, за да избегнете проблеми от това естество. Притежателите на хладно и огнестрелно оръжие да вземат мерки да не достигнат до тях децата им. Собствениците на опасна порода кучета да не ги извеждат навън без каишка и намордник – повишава се опасността от нови ухапвания от кучета и кърлежи. Меркурий се свързва също и с домашните любимци, но в Овен повишава точно инцидентите и ухапванията от агресивни кучета. Майките да предпазват децата си през уикенда.

Съботният ден се очертава динамичен, но много по-положителен и интересен за родените под знаците и особено за първа декада на Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей. Много добър ден за срещи с приятели и роднини, за пътувания, за обучение и научно-изследователска дейност, за писане и подреждане на документи. Разчитайте на бързата си мисъл и реакции, ако се появят непредвидени ситуации.

текст: Марги Паскалева
Astroamor
София, България
Мобилен: +359/877272843
Пон/Съб (10:00–17:00)

снимка: hubblesite.org

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)