89776869_1880067668797053_2513170435030384640_n

Хороскоп за 14 и 15 март 2020

14 март 2020

В съботния ден Луната все още е в знака Скорпион – до 13:09 часа. През първата половина на деня тя е в благоприятни аспекти със Сатурн и Плутон в Козирог и със Слънцето в Риби, а в неблагоприятен – с Меркурий във Водолей. Тъй като това е почивен ден за повечето хора, звездите благоприятстват разчистването и изхвърлянето на стари и ненужни вещи от дома, да се освободим от вреден навик, да извършваме всякакви дейности изискващи добра концентрация, анализи и планиране на бъдещи действия. Първата половина на деня е по-неблагоприятна в емоционален план за родените през трета декада, с Асцендент и с други рождени планети между 21 и 30 градуса на знаците Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, а в по-малка степен и за представителите на Овен, Близнаци, Везни и Стрелец от трета декада. Някои от вас ще се чувстват емоционално напрегнати и може да възникват спорове с хора от обкръжението ви, заради напрегнатия аспект на Луната с Меркурий. Препоръчително е да избягвате срещи с близки или приятели, както и пътувания, поради повишената опасност от конфликти, разпространението на инфекции и транспортни инциденти. Същото част от деня е по-ползотворна и позитивна за родените през трета декада, с Асцендент и с други рождени планети между 21 и 30 градуса на знаците Рак, Дева, Козирог и Риби. Погрижете се за себе си и сигурността на близките си, почистете дома си от стари и ненужни вещи или се отдайте на активна почивка, за да се възстановите от напрегнатото ежедневие през седмицата.

От 12:06 до 13:09 часа българско време на 14 март Луната е „без курс“. В този интервал от време не взимайте важни решения за бъдещето, не предприемайте рисковани действия и се предпазвайте от грешки или инциденти. В 13:10 часа Луната навлиза в огнения знак Стрелец. Тази огнена енергия повишава настроението и ентусиазма ни. Нуждаем се от забавления и приключения. Засилва се желанието ни за нови знания, за повече контакти и пътувания. Настроени сме философски и много от нас ще са склонни към риск. Луната в Стрелец на този ден няма дисхармонични мажорни аспекти, но през следващите дни предстоят такива, затова апелът ми е да не преминаваме границите на предприетите предпазни ограничителни мерки относно разпространението на вирусните инфекции и да ограничим посещенията на места, където има голямо струпване на хора. През следващите 7-8 дни тенденциите у нас са за повишаване броят на заразените с коронавирус и други инфекции. Втората половина на съботния ден е по-неблагоприятна за родените през първа декада, с Асцендент и с други рождени планети между 0 и 10 градуса на знаците Близнаци, Дева, Стрелец и Риби, а в по-малка степен и за представителите на Телец, Рак, Скорпион и Козирог от първа декада. Но тъй като Марс е в Козирог и наближава към края на месеца съвпада си с Плутон, препоръката ми засяга и представителите на трета декада на знака Козирог (родените между 11 и 20 януари). Вие бъдете най-внимателни за здравето си до края на март. На 14 март ограничете контактите си, общувайте предимно по телефон и онлайн. Забавлявайте се в домашна обстановка, информирайте се за нещата, които ви интересуват. А желанието за пътувания и приключения отработете като планирате своите бъдещи пътувания и почивки. Луната в Стрелец е с по-благоприятно влияние на този ден за родените през първа декада, с Асцендент и с други рождени планети между 0 и 10 градуса на знаците Овен, Лъв, Везни и Водолей. Вие ще се чувствате по-спокойни и емоционално уравновесени, в добро настроение и комфорт в обкръжението. Но е желателно всички да бъдем по-предпазливи и да ограничим срещи и празници в големи групи хора, тъй като тези хороскопи са общи и не се знае колко от вас имат други рождени планети в посочените уязвими знаци.

На 15 март Луната в Стрелец вече активира предизвикателен аспект с Нептун в Риби. Нептун е планета, свързана с вярата, състрадателността, романтиката, висшето съзнание. Но както всяка друга планета или зодиакален знак Нептун има и своите неблагоприятни качества и влияние – създава опасност за измами, кражби, фалшификации, задкулисни действия, предателства, заразяване с вирусни и други инфекции, зависимости, илюзии, разсеяност, психични разстройства, конфликти на религиозна основа, проблеми с бежанци, наводнения, инциденти с плавателни съдове и т.н. Неделният ден е най-неблагоприятен за родените през втора декада, с Асцендент и с други рождени планети между 11 и 20 градуса на знаците Близнаци, Дева, Стрелец и Риби, а в по-малка степен и за представителите на Телец, Рак, Скорпион и Козирог от втора декада. Ако не искате да се затворите у дома или се налага да бъдете сред хора, стойте поне на 1 м разстояние, не се здрависвайте и не целувайте хората, макар и да са ви близки. Носете маска и ръкавици, дори и да не са зимни. Спазвайте предписанията и препоръките за хигиена и дезинфекция на ръцете. Нептун може да направи някои от вас много по-раними и чувствителни на този ден, да засили страховете ви, но не е нужно да изпадате в паника. Творческите занимания и духовните практики ще ви се отразят добре на психо-емоционалното състояние и ще се чувствате по-стабилни емоционално. В неделния ден Луната в Стрелец има по-позитивно влияние в емоционален план за родените през втора декада, с Асцендент и с други рождени планети между 11 и 20 градуса на знаците Овен, Лъв, Везни и Водолей. Въпреки повишеният ентусиазъм и позитивизъм, тази огнена енергия можете да използвате и в домашни условия – в игри, самообучение или онлайн обучение и контакти, рекламна дейност и други забавления в семейството. Ограничете алкохола, избягвайте приемът на наркотици и други силни медикаменти. Предпазвайте се от измами и кражби, не приемайте всяка информация на 100% за истина.

Марги Паскалева
0877 272 843

 

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)