hs-1999-20-a-1024_wallpaper

Хороскоп за 14 май

14 май 2018

На 14 май Луната е в земния знак Телец. Време е за стабилизиране и реални резултати. В такива дни ставаме по-търпеливи и предпазливи. Няма да сме склонни към прибързани решения или действия, ще обмисляме предварително добре действията си. А желанието за материална стабилност ще ни тласка да търсим при необходимост нови източници на приходи. Повишава се необходимостта за емоционален комфорт, а желанията ни стават по-земни. Следващите два дни са благоприятни за разрешаване на финансови въпроси, за покупка на красиви и стойностни неща, за развиване и разгръщане на собствените си дарби, за уреждане на имуществени въпроси, за социални контакти, за разкрасяващи процедури. В здравословен план са уязвими гърлото и тила. Луната в Телец дава склонност към простуди и хипертонични кризи при хипертонично болните хора. Изисква се внимание за наранявания и травми в областта на главата, както и за задавяне при хранене. През тези два дни не бива да се прекалява с количествата храна и алкохол. Добре е за организма да се пие повече вода.

На 14 май Луната в Телец е в хармоничен аспект със Сатурн в Козирог, които ще подкрепят действията и взаимоотношенията с хората на родените под знаците и предимно през първа и втора декада на знаците Рак, Дева, Козирог и Риби. Денят е благоприятен за поемане на отговорности и постигане на повече авторитет в работата и семейството, за взаимодействие с институции, за планиране и организиране на дългосрочни дейности и цели, за хармонизиране на взаимоотношенията с околните, за интимни и бизнес срещи. Денят е по-неблагоприятен в емоционално отношение за родените през първа и втора декада на знаците Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, а в по-малка степен и за Овен, Близнаци, Везни и Стрелец от първите две декади. Най-внимателни бъдете във вечерните часове на деня и през нощта срещу 15 май, когато Луната е в неблагоприятен аспект с Юпитер в Скорпион. Създават предпоставка за повишени очаквания и изисквания, завишена чувствителност и емоционалност, склонност към риск и прекаляване в действията, които биха могли да ви създадат проблеми в отношенията с хората, неприятности със закона, здравословни прояви или някакви инциденти.

Меркурий от 13 май също е в знака Телец, който до 30 май ще внася повече разум и предпазливост, по-трудно ще променяме взетите вече решения, по-бавно ще усвояваме знанията и ще развиваме уменията си, но за сметка на това те ще са дълготрайни. Тъй като предстои и Новолуние на 15 май в знака Телец в 14:48 часа, на 14 и на 15 май преди точният час на Новолунието Луната е „невидима“, балсамична. Тези позиции на Луната и Меркурий създават опасност през този ден и половина някои хора да правят не само тайни планове, но и да вършат задкулисни действия доста успешно, чийто резултат да се види доста по-късно. Тъкмо да се зарадваме, че Меркурий отминава съвпада си с Уран и квадратурата им към Марс, създаващи голямо напрежение на много нива, включително и по отношение на гръмотевичните бури и градушки, Марс на 16 май ще премине в знака Водолей, а Уран – в знака Телец и отново ще активират този твърде предизвикателен аспект. Само че промяната на знаците на тези планети ще се прехвърли върху представители на други зодиакални знаци – да се подготвят за повече динамика и напрежение в отношенията, за внезапни обрати и неочаквани промени в живота си родените под знаците Телец, Лъв, Скорпион и Водолей. Повече подробности за това влияние очаквайте през следващите дни.

текст: Марги Паскалева
Astroamor
София, България
Мобилен: +359/877272843
Пон/Съб (10:00–17:00)

снимка: hubblesite.org

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)