hs-1280x960_wallpaper (3)

Хороскоп за 14 март

14 март 2019

На 14 март Луната отново е в знака Близнаци, като в 12:27 часа българско време Луната е във фаза Първа четвърт, а от 14:30 до 23:49 часа е „без курс“. Тази Лунна фаза се характеризира с това, че Слънцето е в съвпад с ретроградния Меркурий, а Юпитер в Стрелец активира точен таоквадрат със светилата и Меркурий. Близостта на Меркурий със Слънцето в астрологията се отчита като „изгорен“ Меркурий. Освен това той е ретрограден и в знак на „заточение“ (неблагоприятен знак за Меркурий и неговото проявление). Тези звездни разположения и аспекти създават проблеми през следващите седем дни с обективността в мисленето, в комуникациите, с транспорта и с всякакви други меркуриански теми. Контактите и договорните отношения могат да бъдат сериозно затруднени. Възможни са също сериозни обърквания, технически аварии, прекъсване на електричество; загуба на информация, на документи, на куриерски пратки, пътнически багаж при пътуване, хакерски атаки и кражба на лична и фирмена информация, транспортни инциденти, инциденти във вода, тайни заговори и предателства.
Тъй като Меркурий има връзка и с учениците, не се препоръчват организирани пътувания както на този ден, така и през следващите седем дни за деца, родени през трета декада на знаците Близнаци, Дева, Стрелец и Риби. В някои райони по света са възможни и наводнения. Юпитер е в собствения си знак Стрелец и е със силно влияние, а напрегнатите му аспекти със светилата и Меркурий изисква да бъдем почтени и съзнателни в работата и етични в отношенията с хората, да спазваме законите и правилата. В противен случай ще четем и слушаме ежедневно новини, свързани с престъпления, задкулисни действия, непочтени „удари под кръста“, фалшиви новини, фалшификации на документи и договори, злоупотреби с власт и много скандали в публичното пространство. Не на последно място са възможни интриги в църквата и конфликти на религиозна основа.

14 март е по-предизвикателен ден за родените под знаците и особено през трета декада на Близнаци, Дева, Стрелец и Риби, а в по-малка степен и за Телец, Рак, Скорпион и Козирог от трета декада. Може да възникнат трудности в общуването и в преценките, при взимането на решения, при работа с документи или информация, с автомобила и т.н. Внимавайте за интриги, кражби и измами, при шофиране на път. Денят не е благоприятен за пътувания, за изпити, за участия в конкурси, за решаване на юридически въпроси, за разрешаване на конфликти, за подписване на договори и споразумения, за уреждане на документи и т.н. Луната в Близнаци може да има по-благоприятно влияние в ежедневието за родените под знаците и най-вече през трета декада на Овен, Лъв, Везни и Водолей, стига същите да нямат други рождени планети, разположени в уязвимите знаци Близнаци, Дева, Стрелец или Риби. Важните задачи или срещи осъществете до 14:30, тъй като след този час трябва да вършим само рутинни дейности. Луната „без курс“ се намира в края на знака и не образува мажорни аспекти с другите планети, което не благоприятства нови начинания, взимането на решения и всякакви важни дела. Вярвате или не стартирани начинания, подписани договори и всичко важно за нас, свършено при Луна „без курс“ по статистика няма шанс за развитие и успех. В 23:50 часа Луната преминава във водния емоционален и раним знак Рак.

Текст: Марги Паскалева
Astroamor
София, България
Мобилен: +359/877272843
Пон/Съб (10:00–17:00)

Снимка: Hubblesite.org

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)