hs-2007-35-b-1280x768_wallpaper

Хороскоп за 15 май

15 май 2018

Луната в Телец на 15 май в сутрешните часове все още е в неблагоприятен аспект с Юпитер, което изисква да бъдем по-сдържани емоционално, да не предприемаме твърде големи рискове и да спазваме законите и наредбите. Денят е малко по-труден и противоречия могат да възникнат в отношенията с хората при родените през трета декада на знаците Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, а в по-малка степен влиянието може да бъде дисхармонично през деня и за родените през трета декада на знаците Овен, Близнаци, Везни и Стрелец. Денят за вас не е добър за разрешаване на конфликти и съдебни спорове, за реклама и контакти със задгранични партньори. Но ако някои от тези действия са наложителни, то не прекалявайте с изискванията си и критиката. Луната образува и благоприятен аспект – с Марс и Плутон в Козирог.

Тези планетни разположения ще повишат емоционалността и желанието за борба при родените през трета декада на знаците Рак, Дева, Козирог и Риби. Но в този случай емоционалните изблици ще са породени от по-сериозни причини и възможността да бъдат разрешени някои проблеми е голяма. Може причините да касаят нечии опити за манипулиране или да са от финансово естество, но имате всички шансове за положителен развой на взаимоотношенията и резултатите да бъдат във ваша полза. За вас денят е добър за взимане на решения, свързани с дългосрочни капиталовложения и други финансови въпроси с бъдещи печалби, както и за спортни занимания, но без прекалено натоварване. В 14:48 часа българско време е Новолуние на 25 градуса в знака Телец. Енергията ни е в своя минимум. Денят е благоприятен за изчистване на организма от токсините чрез лунната диета. Ако ви предстоят нови начинания, от които очаквате развитие, израстване или печалби, започнете ги след този ден. При Новолуние в Телец настъпва време, в което трябва да помислим за своите ценности и лични притежания, за разгръщане на някои наши дарби, за даване и получаване на оценки – от нас за другите и от другите за нас.

В личен план това Новолуние ще има по-положително влияние през следващите две седмици в живота на родените по-знаците и най-вече през трета декада на Рак, Дева, Козирог и Риби. Можете да очаквате успешни изяви в обществото, подкрепа от страна на приятели и влиятелни хора, положително развитие в дела и взаимоотношения с чужденци, успех в обучение и при участия в конкурси, ползотворни договаряния и пътувания в страната или извън нея, успех в съдебни спорове. Новолунието на 25 градуса в Телец образува неблагоприятен аспект към слънцето на родените през трета декада на знаците Телец, Лъв, Скорпион и Водолей. Възможни са проявления в здравословен план, проблеми в дома или въпроси за имущества, на работното място, във взаимоотношенията с партньори или сблъсъци с опоненти.

През следващите две седмици Телците трябва да полагат повече грижи за себе си и личните си дела. Лъвовете да бъдат по-разумни и изпълнителни в работата, да избягват конфликти с шефове и да пазят собствения си имидж. На Скорпионите може да се наложи да разрешават спорове и конфликти с партньори или опоненти, от които може да ги избави лоялността към хората и спокойният тон. Някои от Водолеите могат да предприемат пътуване или преместване, както и да възникнат спорове с роднини за имущества. За четирите знака е много важно да бъдат по-търпеливи, да не проявяват егоизъм и алчност. Високомерно и арогантно поведение пък може да доведат до загуба на позиции, до крах в отношения с близки или с важни за тях хора. Уважение и позиции се печелят трудно, но се губят много бързо. Ключовите думи за това Новолуние в Телец са щедрост, надежда и любов. Любовта ще излекува всякакви стари рани.

текст: Марги Паскалева
Astroamor
София, България
Мобилен: +359/877272843
Пон/Съб (10:00–17:00)

снимка: hubblesite.org

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)