hs-2007-34-b-1024_wallpaper

Вашият хороскоп за 16 и 17 март 2017

16 март 2017

Луната на 16 и 17 март продължава транзита си през водния знак Скорпион. В сутрешните часове на 16 март все още е силно влиянието на неблагоприятния аспект между Луната и Марс в Телец. Той ще влияе по-осезаемо в ежедневието на родените през първата и втора декада на знаците Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, а в по-малка степен и на Овен, Близнаци, Везни и Стрелец от тези две декади. Препоръчително е да не предприемате рисковани действия или начинания, да бъдете по-внимателни с финансите и по-търпеливи с хората. Възможно е някои от вас да се чувстват по-напрегнати в емоционално отношение и по-нетърпеливи, прибързани. А това от своя страна да доведе до грешни стъпки или конфликтни ситуации. В ранния следобед този планетен аспект се разпада постепенно и Луната активира хармоничен аспект с Нептун в Риби. Следобедните часове на деня се очертават по-положителни, но пък Нептун може тотално да ни разконцентрира и да сме по-отпуснати. Затова не отлагайте важните дела, а ги свършете навреме. Дисхармоничните аспекти може да повишават напрежението, но те са двигателна сила и ако действате обмислено и последователно, те ще подпомогнат нещата да се случват както желаете, макар и малко по-трудно. Денят е по-благоприятен и успешен като цяло за родените през първата и втората декада на знаците Рак, Дева, Козирог и Риби, особено за разкриване на тайни и престъпления, за водолечение, ароматерапия и лечебни масажи с ароматни масла, за лечителите, психолозите, творците и т.н.

На 17 март Луната в Скорпион образува хармоничен аспект със Слънцето в Риби. Успехи и положително развитие в делата и взаимоотношенията на този ден могат да очакват родените под знаците и най-вече през третата декада на Рак, Дева, Козирог и Риби. Интуицията ви е засилена, затова разчитайте на „подкрепа“ от нейна страна при взимане на решения. Имате възможност да разрешите наболели въпроси или отложени такива до момента поради някакви причини. Добър ден за вас, в който имате възможността да постигнете добри резултати и приходи от труда си. Луната в Скорпион може да поизтормози и през този ден някои от представителите на знаците, но вече предимно от третата декада на Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, а в по-малка степен и на Овен, Близнаци, Везни и Стрелец от трета декада. При вас делата може да вървят по-трудно и да срещате пречки при осъществяването им, както и с околните отношенията да са по-изострени или твърде емоционални. Направете си план за деня, не се натоварвайте с много ангажименти и търпеливо следвайте плана. Така могат да бъдат избегнати по-невралгични ситуации. Важното е да се пазите от високо напрежение и конфликти, доколкото е възможно. Много добър ден за дълбинни изследвания и проучвания в областта на генетиката, медицинската психология, психоанализата, парапсихологията и т.н, както и за разкриване на тежки престъпления с много неизвестни до момента. От 23:56 часа българско време на 17-ти до 05:00 часа на 18 март Луната е „без курс“.

На 16 и 17 март не се препоръчват оперативни интервенции заради позицията на Луната в Скорпион, която би могла да създаде предпоставка за инфекции, кръвоизливи и следоперативни усложнения. Тази препоръка не е валидна, разбира се, при спешни и неотложни състояния. Луната в Скорпион на този ден не е благоприятна за планови операции най-вече на дебелото черво, сфинктера, пикочния мехур и пикочопроводните пътища, пластика на маточните тръби, секцио, кюртаж на матката, отстраняване на тумори, пиърсинг и татуси.

Времето – Луната в Скорпион е предпоставка за повече облачност и валежи от дъжд. Но от двата дни мисля, че в четвъртък времето може да поднесе както вятър, така и повече дъжд, отколкото в петък. Но, ще поживеем и ще видим. Хороскопът на следващата Лунна фаза Последна четвърт на 20 март дава индикации за затопляне на времето и по-високи от настоящите температури в определени дни между 20 и 27 март.

текст: Марги Паскалева
Astroamor
София, България
Мобилен: +359/877272843
Пон/Съб (10:00–17:00)

снимка: hubblesite.org

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)