hs-2002-25-a-1024_wallpaper

Хороскоп за 17 май

17 май 2018

На 17 май Луната също е във въздушните Близнаци, като на този ден тя е в съвпад с Венера. Това е благоприятен аспект и денят е подходящ за интелектуални и творчески дейности, за търговски сделки и подписване на договори, за уреждане на важни документи, за сътрудничество и социални контакти, за покупка на техника или автомобили. Денят, обаче, е най-благоприятен за родените през трета декада на знаците Овен, Лъв, Везни, Водолей и за онези Близнаци от трета декада, които имат хармонично аспектирано от други планети Слънце в рождения си хороскоп. Денят се очертава ползотворен и успешен за интимните и бизнес партньорства, контактите и сътрудничеството с хората ще носят възможност за печалби и делата ще се развиват положително.

Луната, преминаваща през последните градуси на Близнаци, може да внесе някакво напрежение на този ден във взаимоотношенията с хората и в емоционален план при родените през трета декада на Дева, Стрелец, Риби и при онези Близнаци от трета декада, чието Слънце в рождения хороскоп има твърде предизвикателни аспекти от другите планети. В по-малка степен денят е неблагоприятен и за родените през трета декада на Телец, Рак, Скорпион и Козирог. Проблемите, които могат да възникнат на този ден, може да са свързани със субективна оценка на другите към вас или към вашата работа. Може да се чувствате недооценени, недостатъчно обичани от близки и любими хора, да възникват финансови трудности или загуби, както и да има конфликти с партньори или опоненти. От 21:18 часа българско време до 00:47 часа на 18 май Луната е „без курс“, след което тя преминава в чувствителния и емоционален Рак.

На този ден Слънцето в Телец съвпада с една неподвижна звезда от съзвездието Персей, наречена Алгол. В древността е имала силна връзка с обезглавяване, но в съвременната астрология не може да бъде тълкувана по този начин. И все пак тя има славата на негативна звезда, създаваща опасност за финансови загуби, за провал и загуба на престиж на обществено-политическа фигура, особено от средите на законодателната система в световен план. Но не е изключено някъде по света да има и сериозно насилие над повече хора, т.е. да затвърди „славата си“ на опасна звезда. С Марс във Водолей опасността за токови удари, удари от мълнии, инциденти във вода или авария с технически съоръжения/космически и други летателни апарати е повишена.

текст: Марги Паскалева
Astroamor
София, България
Мобилен: +359/877272843
Пон/Съб (10:00–17:00)

снимка: hubblesite.org

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)