76756886_1761756983961456_4093250403141943296_o

Хороскоп за 17 ноември

17 ноември 2019

На 17 ноември Луната продължава транзита си през водния знак Рак и продължава силното й влияние върху нашите емоции, реакции, нужди и подсъзнание. В ранните часове на неделния ден тя е в неблагоприятен аспект с Плутон в Козирог (той е активиран още в нощните съботни часове), което ще оказва силно въздействие върху преживяванията ни, свързани с някакво неосъзнато безпокойство и страхове. Някои хора може да са твърде емоционални и да изразяват чувствата си много мощно. Този аспект повишава желанията и особено за дълбок емоционален контакт, засилва сексуалните желания и страст. Енергията на Плутон може да бъде както трансформираща и обновяваща, така и разрушителна. Затова от нас зависи да я използваме по положителен начин, без да драматизираме или изпадаме в крайности. Някои хора може да са твърде взискателни, критични, манипулативни, ревниви, склонни към риск и желание за доминиране.

По-непредвидими могат да бъдат реакциите и поведението при някои измежду родените през трета декада, с Асцендент и с други рождени планети между 21 и 30 градуса на знаците Овен, Рак, Везни и Козирог, а в по-малка степен и при Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей от трета декада. Съответно и денят за тези знаци от трета декада се очертава по-напрегнат и с предизвикателства, които трябва да преодолеят. Споделяйте чувствата и желанията си, не ги сдържайте дълбоко в себе си, но се стремете да не ги изразявате гневно, помитайки всичко и всички пред себе си. Предпазвайте се от всякакви възможни инциденти или неприятности – сутринта Луната е в опозиция с Плутон в Козирог, а в следобедните часове вече активира и квадратура с Марс във Везни.

Хармоничният аспект на Луната със Слънцето в Скорпион зарежда деня с по-позитивна енергия за родените през трета декада, с Асцендент и с други рождени планети между 21 и 30 градуса на знаците Телец, Дева, Скорпион и Риби. Вашите чувства и преживявания също ще са дълбоки и силни, но вие ще можете да използвате силата на звездите по положителен начин. Чувствате се енергични и жизнени, с добро настроение. Вашата загриженост и съпричастност към нуждите и проблемите на близките ви ще ги накара да се чувстват сигурни и спокойни под „крилото на мама“. За вас това е един хармоничен в емоционален план ден, благоприятен както за семейни срещи и празници, така и за срещи и за задушевни разговори с близки за вас хора, с които можете да споделите много неща. В световен аспект на този ден звездите повишават опасността за физическо и сексуално насилие, инциденти, тежки криминални престъпления, размирици, отвличания, убийства, природни бедствия. От 22:14 до 23:57 часа българско време Луната е „без курс“ и в 23:58 часа преминава в огнения сърдечен Лъв.

Марги Паскалева
+359877 272 843

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)