hs-2009-25-x-1024_wallpaper

Хороскоп за 17 ноември

17 ноември 2018

На 17 ноември Луната продължава транзита си през водния знак Риби, а с него продължават да бъдат активни и нептуновите акценти – подпомагане и дарения на по-слабите и бедните, повишена вяра в доброто, творчески занимания, медитация и всякаква дейност в повече усамотение. Но Нептун и Риби имат две лица – символът на знака са две риби в срещуположни посоки. Едните са с големи състрадателни сърца, романтични и изпълнени с много любов, одухотворени и талантливи. Другите са объркани и хаотични души – с нереалистични цели и мислене, меланхолични, склонни към зависимости и измами. В съботния ден Луната в Риби е в съвпад със собствения си планетен управител Нептун и заедно образуват неблагоприятен аспект с Меркурий. Много хора може да се чувстват емоционално объркани, твърде раними и доверчиви, с лекота да попадат под нечие влияние, склонни да стават жертва на измами и схеми. Мисленето е по-нереалистично, а преценките по-неправилни. Препоръчително е да се вземат мерки срещу измами и кражби през почивните дни. С храненето също трябва да се внимава, защото са възможни интоксикации или алергични прояви. Ограничете алкохола и силните медикаменти.

В съботния ден може да се чувстват по-меланхолични и объркани родените през втора декада на знаците Близнаци, Дева, Стрелец и Риби, а в по-малка степен и Овен, Лъв, Везни и Водолей от втора декада. Не позволявайте да ви натрапват мнение, да оказват влияние върху решенията ви, да ви използват и наслагват чувство за вина. Имате нужда от хармония и спокойствие, за да не изпадате в крайности на настроенията. Слушайте хубава музика, гледайте романтични или с мистична тематика филми, четете приятни за вас книги, занимавайте се творчество, медитирайте, идете да поплувате в някой басейн. Така ще се разтоварите от напрежението през седмицата и ще се възстановите. Денят е благоприятен и за всякакви водни процедури, за релаксиращи масажи с етерични масла, за подхранващи и овлажняващи маски на лицето. Денят ще бъде много по-хармоничен по отношение на взаимоотношенията с хората и по отношение на психо-физическото състояние за родените под знаците и предимно през втора декада на Телец, Рак, Скорпион и Козирог. Някои от вас ще са романтично настроени и изпълнени с топли чувства към близките си, а други ще са изпълнени с творческо вдъхновение и ще имат желание да реализират някоя от идеите си. Ще ви вълнуват всякакви мистерии и тайни, които бихте могли със силната си интуиция да разплетете.

Насладете се на спокойствието, което носи енергията на Луната в Риби. Няма нищо по-хубаво от лошото време….и е време за малко сняг, макар и не навсякъде в страната!

текст: Марги Паскалева
Astroamor
София, България
Мобилен: +359/877272843
Пон/Съб (10:00–17:00)

снимка: hubblesite.org

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)