Best-Daily-Astrology-Zodiac-Horoscope-Apps

Хороскоп за 17 юли

17 юли 2019

На 17 юли в часовете от 00:38 до 12:19 българско време Луната в Козирог е „без курс“. Тези часове са неблагоприятни за взимане на важни решения, за подписване на договори, за нови начинания и рисковани действия. Те са подходящи единствено за рутинни ежедневни дела и довършване на вече започнати. В 12:20 часа Луната навлиза във въздушния знак Водолей. Този знак е управляван от планетата Уран, планета на новото, нестандартното, неочакваното, изобретенията, технологиите, революциите.

Засилва се вътрешното напрежение у нас, желанието ни за повече свобода и независимост, за промени и реформи. Втората половина от деня е подходяща за провеждане на срещи и събрания, симпозиуми, конференции. Склонни сме към експерименти и използване на нови методи и средства в работата си. Луната във Водолей образува таоквадрат с ретроградния Меркурий в Лъв и с Уран в Телец. Това прави втората половина на деня доста критична за транспортни инциденти, за насилие над или между деца / ученици, за токови удари и прекъсване на електричеството или нарушения в комуникациите, за шокови състояния, пожари или експлозии.

Неблагоприятни са тези часове за покупка на техника и автомобил, за подписване на важни договори, за държавни преговори или уреждане на документи, за пътуване на дълъг път и особено със самолет. В следобедните и вечерни часове най-уязвими са родените през първа декада на Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, а в по-малка степен и представителите на първа декада Рак, Дева, Козирог и Риби.

Марги Паскалева
+359877 272 843
https://astroamor.wordpress.com

 

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)