hs-2002-25-a-1024_wallpaper

Хороскоп за 18 август

18 август 2018

На 18 август Луната продължава транзита през знака Скорпион, като в 10:48 часа е във фаза Първа четвърт – Слънцето и Луната в този час и минути са в аспект 90 градуса едно от друго (неблагоприятен аспект). В такива дни се променя динамиката на водната обмяна в организма, което естествено се отразява върху функциите на органите и системите. Енергията при някои хора е променлива и нестабилна. Нужно е повече спокойствие и по-малко физическо и емоционално натоварване. Това важи на този ден най-много за родените през трета декада и с други лични планети в последните 5 градуса на знаците Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, а в по-малка степен и за Овен, Близнаци, Везни и Стрелец от трета декада. Може да бъдат затруднени действията и изявите ви, да възникват конфликти или здравословни неразположения. Уязвими са хората с ендокринни и сърдечно-съдови заболявания.

Уморих се да пиша всеки ден за тези тежки звездни влияния, които стартираха още със слънчевото затъмнение на 13 юли и ще продължат и след като Марс и Меркурий тръгнат в директен ход, докато не отмине и повторната квадратура в средата на септември между Марс във Водолей и Уран в Телец. Проявявайте повече разбиране и търпение в личните и бизнес отношенията. Избягвайте сега да започвате нови начинания и връзки. До края на август поправете минали свои грешки, коригирайте собственото си поведение и действия или бъдете в изчаквателна позиция. Довършете започнатото, ревизирайте някои взаимоотношения и дела. И най-важното – пазете се от инциденти и неприятности.

На 18 август Луната в Скорпион е в благоприятен аспект с Марс и подкрепата им не само на този ден, а и през цялата следваща седмица до Новолунието на 28 август, ще бъде основно за родените през трета декада на знаците Рак, Дева, Козирог и Риби. Възползвайте се от тази звездна хармония и не пропускайте шансовете, които те ще ви поднесат. Имате възможност да разрешите важен за себе си въпрос, да постигнете добри резултати в работата си или друго, в зависимост от личния ви рожден хороскоп и заложеното в него. От 18:07 до 19:45 часа българско време Луната е „без курс“, а в 19:46 тя преминава в огнения знак Стрелец.

текст: Марги Паскалева
Astroamor
София, България
Мобилен: +359/877272843
Пон/Съб (10:00–17:00)

снимка: hubblesite.org

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)