67482861_1651718721631950_3518673427789512704_n

Хороскоп за 19 юли – Ден за нищоправене!

19 юли 2019

От 18:53 часа българско време на 18 юли до 00:19 часа на 20 юли Луната във Водолей е „без курс“. Това означава, че целият петъчен ден е неефективен за важни решения и действия. Денят е неблагоприятен за подписване на договори, за споразумения, за делови срещи и нови начинания, за рисковани действия. В такива дни концентрацията ни е намалена, стават обърквания в работата, срещи се провалят, техниката блокира или се поврежда.

Звездите създават предпоставка за технически аварии от всякакво естество – нарушаване на комуникациите, хакерски атаки, прекъсвания на интернет връзките или на електричеството, проблеми и неизправности в електрическите системи и кабели на транспортни средства, транспортни инциденти, токови удари и т.н. Ако работите с техника, бъдете особено внимателни за грешки. По-неблагоприятен може да се окаже деня за родените предимно през трета декада на Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, а в по-малка степен и за Рак, Дева, Козирог и Риби от трета декада. Предпазвайте се от грешки поради разсеяност и недай боже – за инциденти или здравословни неразположения. Луната във Водолей енергийно е по-благоприятна за родените под знаците и предимно през трета декада на Овен, Близнаци, Везни и Стрелец. Не взимайте решения за бъдещето си. Не сме склонни да мислим особено рационално, емоциите ни са по-объркани. Всичко много важно, което бъде извършено, започнато или подписано на този ден няма никакъв шанс за успех и развитие в бъдещ план. Денят е подходящ единствено за ежедневната ни рутинна работа, за довършване на започнати вече задачи и ангажименти…….и за любимото нищоправене. :)

Тези препоръки са валидни за всички. Ако ви предстои пътуване на дълъг път, прегледайте добре автомобила си за изправност и го подгответе добре (ел. система, светлини, мигачи, гуми, акумулатор). Избягвайте, ако не е наложително, пътуване със самолет. Внимавайте да не забравите някъде или изгубите нещо важно като лични документи, багаж или билети, да се изгуби поради разсеяност дете или близък възрастен човек.

Марги Паскалева
18.07.2019 год.
+359877 272 843
https://astroamor.wordpress.com

 

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)