hs-1998-21-b-1024_wallpaper

Хороскоп за 2 април 2019

02 април 2019

На 2 април Луната преминава през водния знак Риби. През следващите два дни се повишава в нас чувствителността, интуицията, въображението, необходимостта от спокойствие и комфорт в обкръжението. Привлича ни всичко мистично, реакциите ни са по-забавени, настроени сме по-романтично и мечтателно. По-лесно се съгласяваме с другите, възприемчиви сме към чуждата болка и сме по-отзивчиви при необходимост да се притечем на помощ. Това, за което трябва да бъдем по-внимателни през тези два дни, е да се предпазваме от интриги, измами, кражби и фалшификации. На работното място бъдете по-концентрирани, защото са възможни грешки поради разсеяност или объркване. Четете добре, преди да подпишете някакъв документ или договор. Зад волана не сядайте, ако сте пили алкохол, не сте спали достатъчно или сте употребили наркотични вещества. Алкохолът и наркотиците изобщо не са препоръчителни. В здравословен план са уязвими психиката, черният дроб, пръстите и стъпалата на краката за травми. Много по-чувствителни сме към медикаменти, химически препарати и склонни към инфекции. Повишена е опасността от изгаряне с течности, задушавания, удавяния.

Вижте още: Хороскоп за месец април 2019

На този ден Луната е в съвпад с Венера в Риби и много от нас ще се чувстват особено романтични и привлечени от красивото в обкръжението си. Няма да сме настроени особено за работа, но ако от нея зависи да спечелим пари или пък от допълнителен труд, не бива да мързелуваме. Денят е най-позитивен за родените под знаците и най-вече през първа и втора декада на Телец, Рак, Скорпион и Козирог. Някои от вас ще спечелят бързи и лесни пари, други могат да получат допълнителни бонуси, трети да получат неочакван подарък. В интимните отношения цари спокойствие, разбирателство и топлота, а бизнес отношенията с партньори са много ползотворни, стига да нямате рождена Венера в знаците Близнаци, Дева, Стрелец или в Риби с по-неблагоприятни по рождение аспекти. Тогава картината би се изменила, затова не забравяйте, че това са общи хороскопи и прогнози. Чудесен ден за романтични срещи, предложение за брак, зачеване, за творчески постижения и успехи при творците, за посещение при психолог и т.н.

Денят може да бъде по-малко позитивен, като се има предвид хармоничният съвпад на Луната с Венера по принцип, за родените под знаците и предимно през първа и втора декада на Близнаци, Дева, Стрелец и Риби, а в по-малка степен и за Овен, Лъв, Везни и Водолей от същите две декади. Бъдете внимателни за проблеми от финансов или интимен характер. Някои от вас може да се чувстват неоценени, измамени или недостатъчно обичани, поради повишената им чувствителност и ранимост. Не позволявайте да ви използват или да сте твърде зависими от някого. Не се препоръчват спекулативни дейности. Денят е благоприятен за творческа работа, за разкриване на тайни и престъпления, за преговори с партньори, за дарения и подпомагане на болни и социално слаби хора. Много добър ден за медитация и всякакви духовни практики, за водни процедури и ароматерапия.

Текст: Марги Паскалева
Astroamor
София, България
Мобилен: +359/877272843
Пон/Съб (10:00–17:00)

Снимка: Hubblesite.org

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)