78624909_1777509852386169_7611201176914100224_n

Хороскоп за 2 декември

02 декември 2019

На 2 декември Луната продължава транзита си през въздушния знак Водолей. Този ден е благоприятен за обучение, научно-техническа работа, провеждане на семинари и олимпиади, за решаване на важни политически и енергийни въпроси, стартиране на нови проекти, срещи и разговори със съмишленици, прокарване на нови идеи, извършване на всякакви промени и работа за обществото. В първия работен ден на новата седмица Луната е в предизвикателен аспект с Меркурий в Скорпион. Меркурий има връзка с начина на общуване, с изразяването на мнение, с преговорите и договорните отношения. Напрегнатият му аспект с Луната ще се отразява по-неблагоприятно в емоционален план и в контактите за представителите на втора и трета декада, с Асцендент и с други рождени планети между 11 и 30 градуса на знаците Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, а в по-малка степен и за Рак, Дева, Козирог и Риби от същите две декади. Дали поради вътрешно напрежение, което може да изпитват много от вас, дали поради външни обстоятелства и хора, но трябва да проявявате повече търпение в общуването и да не избухвате. Работете по-внимателно с документация и информация. Внимавайте за загуба на лични документи и информация, на багаж или ключове. Четете добре, преди да подпишете документ или договор. Денят не е добър за пътувания и изясняване на отношения.

Луната на този ден няма хармонични аспекти с другите планети, но сама по себе си има по-положително влияние за родените през втора и трета декада, с Асцендент и с други рождени планети между 11 и 30 градуса на знаците Овен, Близнаци, Везни и Стрелец. На този ден, обаче, Слънцето в на 10-11 градуса в Стрелец е в съвпад с неподвижната звезда Антарес от съзвездие Скорпион. Антарес засилва бдителността, смелостта и стратегическите способности у хората, които имат съвпад на рождена планета или Асцендент с Антарес в хороскопа си. Но в т.нар. мунданна астрологична карта за деня съществува опасност от бунтове и размирици, прояви на насилие, тежки инциденти и разрушителни действия, за което трябва да бъдат по-предпазливи всички, които са родени около 2-3 декември или имат друга рождена планета на 10-11 градуса в знака Стрелец (особено Марс, Сатурн, Уран или Плутон). От 14:27 часа българско време до 09:11 часа на 3 декември Луната е „без курс“ – неблагоприятно време за взимане на важни решения, подписване на договори и споразумения, рисковани действия и нови начинания.

На 2 декември около 21 часа Юпитер, планетата на късмета и просперитета, навлиза в земния знак Козирог и ще преминава през него до 18.12.2020 година. През следващата една година тя ще носи повече късмет в живота на родените най-вече под знака на Козирог и с рожден Юпитер в този знак (стига да не е твърде предизвикателно аспектиран в хороскопа от други планети), а също и на родените под знаците Телец, Дева, Скорпион и Риби. Тя ще ви даде възможност за реализиране на много от целите, израстване в кариерата, повече мъдрост, материална стабилност, придобивки и просперитет, пълнота в семейството и дома. Не бива да се забравя, че знакът Козирог е под управлението на планетата Сатурн, затова се изисква повече постоянство, упоритост, търпение, труд и силно чувство за отговорност. Той не дава нищо даром на никого и още по-малко, ако целите и действията са непочтени. Юпитер в Козирог през 2020 година може да окаже по-неблагоприятно влияние в живота на родените под знаците Овен, Рак, Везни, за някои Козирози и притежатели на рожден Юпитер в Козирог, които имат много неблагоприятно разположено Слънце и Юпитер в рождения си хороскоп. За вас е много важно да не предприемате крайни рискове – в живота или в бизнеса, защото може да има загуби или да възникнат юридически проблеми. Юпитер е планета на експанзията, оптимизмът, разширението и успехът. Но в знака Козирог тя е в знак на „падение“ поради силното Сатурново влияние, създаващо трудности и ограничения. Затова не бива да разчитаме на лесни победи и придобивки без да сме ги заслужили.

Марги Паскалева
0877 272 843

 

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)