hs-1280x960_wallpaper (3)

Хороскоп за 20 декември

20 декември 2018

На 20 декември Луната отново е в знака Телец, като специфичното за този ден е, че Луната е „без курс“ от 02:42 до 16:34 часа българско време. Денят е напълно неефективен за нови начинания, за подписване на договори, за взимане на важни решения и рисковани действия. Мисленето и емоциите при някои хора може да са по-объркани и нестабилни, а реакциите – по-неадекватни. Понижена е концентрацията ни и сме склонни към грешки. Луната е в последните градуси на знака и няма предстоящи мажорни аспекти към други планети, което означава, че взети важни решения или нови начинания няма да имат бъдещо развитие и успех. Затова в такива часове е добре да се вършат единствено рутинни дейности, т.е. ежедневните ни ангажименти и работа. При Луна „без курс“ пропадат или се отлагат срещи и съдебни дела, поради неявяване на някоя от страните.

Денят е по-обещаващ за родените през трета декада на знаците Рак, Дева, Козирог и Риби. Добър ден за довършване на някаква работа или действия по вече започнати дейности. Луната в Телец изисква постоянство, методичност и усърдие. Повече внимание и усилия на този ден трябва да положат родените през трета декада на знаците Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, а в по-малка степен и представителите на Овен, Близнаци, Везни и Стрелец от трета декада. Избягвайте капиталовложения и рисковани финансови сделки, както и други рисковани действия, особено в планината. Общуването с околните може да е затруднено, да възникват обърквания и неразбиране, забавени реакции и грешни действия. В световен план са възможни аварии и инциденти, природни бедствия и т.н. В 16:35 часа Луната преминава във въздушния знак Близнаци – знакът на комуникациите. Във вечерните часове ще сме доста общителни и по-отворени към хората. Мисленето ни вече е по-логично, а реакциите ни са по-бързи. Повишава се желанието ни за срещи и разговори с приятели, за нови контакти и неангажиращи флиртове. По-приятни ще бъдат вечерните часове за родените под знаците и най-вече през първа декада на Овен, Лъв, Везни и Водолей.

Луната в Близнаци може да се отрази по-неблагоприятно в психо-емоционален или дори във физически аспект при някои измежду родените през първа декада на Близнаци, Дева, Стрелец и Риби, а в по-малка степен и при Телец, Рак, Скорпион и Козирог от първа декада. Повишава се нервното напрежение и безпокойството – Меркурий и Близнаци управляват нервната система (заедно с Уран). Повишава се и опасността за сериозни спорове / конфликти, транспортни и други инциденти, особено в късните часове и през нощта срещу 21 декември, когато Луната активира дисхармоничен аспект с Меркурий и Юпитер в Стрелец. Меркурий и Юпитер се свързват с учениците и студентите, затова измежду посочените по-горе знаци най-внимателни за конфликти, неприятности или инциденти трябва да бъдат младите хора. Поради безразсъдство и склонност към риск по пътищата, натрупано недоволство и агресия в обществото броят на младите хора намалява драстично през последните години у нас, поради повишения брой на инцидентите. Моля ви, бъдете по-разумни и предпазливи. Избягвайте непознати компании, конфликти и рисковани действия.

текст: Марги Паскалева
Astroamor
София, България
Мобилен: +359/877272843
Пон/Съб (10:00–17:00)

снимка: hubblesite.org

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)