hs-2005-37-a-1024_wallpaper

Хороскоп за 20 и 21 юли 2015

20 юли 2015

На 20 и 21 юли Луната продължава своето пътешествие през земния знак Дева. От прецизността и усърдието, с които ще вършим ежедневните си задачи, ще зависи много и крайният резултат. Обърнете внимание на детайлите. Не прекалявайте с критиката и взискателността към хората. Ако се налага, помогнете им – това е вашето призвание. Тези два дни също са благоприятни за усилена работа, за интелектуални занимания и анализи, за почистване и подреждане на дома или офиса, за ремонтни дейности и за всичко останало, което сметнете, че се нуждае да бъде сложено в ред. През тези два дни не се препоръчват операции на тънките черва, апендикса, панкреаса, далака, дванадесетопръстника, жлъчните пътища, поставянето на спинална упойка.

На 20 юли Луната в Дева образува предимно хармонични аспекти с другите планети – първо с Плутон в Козирог, а във вечерните часове с Марс и Меркурий в Рак. Тези аспекти ще подпомагат родените под знаците и предимно през втората и третата декада на Телец, Рак, Скорпион и Козирог. Ще съумявате да държите емоциите си под контрол, ще се радвате на ползотворни контакти, ще получавате подкрепа от хората. Във вечерните часове ви очакват също интересни срещи и разговори с приятели и хора, които харесвате. В очите на противоположния пол ще изглеждате много секси, погрижете се за външния вид, ако искате да бъдете неустоими. Денят се очертава по-труден за родените под знаците и предимно през втората и трета декада на Близнаци, Дева, Стрелец и Риби, а в по-малка степен и за Овен, Лъв, Везни и Водолей от втората и трета декада. За първите четири знака предизвикателствата могат да бъдат по-ярки и да възникнат в някои случаи конфликти с околните. А за втората група знаци може да се наложи някаква реорганизация и адаптиране към вече наложени правила и условия. Желателно е да не се натоварвате много физически и психически, защото енергията ви е нестабилна, променлива. А това може да се отрази и на физическото ви състояние – да почувствате силно нервно напрежение, да се появи главоболие, да възникнат храносмилателни проблеми и колики и т.н. Пак ще повторя – внимавайте за качеството на храната, която купувате, защото планетите и аспектите им тези дни създават предпоставка за хранителни интоксикации и чревни инфекции.

На 21 юли Луната в Дева образува отново благоприятни аспекти – с Меркурий и Слънцето в Рак, както и със Сатурн в Скорпион. Те ще подкрепят през деня предимно родените през третата декада на знаците Телец, Рак, Скорпион и Козирог. Ще се изявявате успешно и ще постигате целите с повече лекота. Ще мислите и работите задълбочено, предпазливо и ще взимате правилни решения. Можете да разчитате на разбирателство с хората, на успешни договаряния, на добра оценка за свършената от вас работа от страна на шефовете ви. С някои неразбории и стресови ситуации може да се наложи да се справят родените през третата декада на Близнаци, Дева, Стрелец и Риби, а в по-малка степен и за Овен, Лъв, Везни и Водолей от трета декада. Колкото сте по-толерантни и адаптивни, а също и по-малко се натоварвате, толкова по-леко ще премине деня ви. От 13:06 до 16:23 часа Луната е „без курс“ и се подготвя за смяна на знака. Това прави втората половина от деня неефективна по отношение на важни срещи и дела. При Луна „без курс“ трябва да вършим само рутинни задачи, да не започваме нови начинания, да не подписваме важни договори и да не предприемаме рисковани действия. Склонни сме към намалена концентрация и допускане на грешки поради разсеяност. В 16:24 часа Луната преминава във въздушния знак Везни. След този час звездните енергии са по-хармонични вече за родените под знаците и най-вече през първата декада на Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей. За Везните от първа декада, които имат хармонично поставено в рождения си хороскоп Слънце, във вечерните часове може да бъдат изненадани приятно с някакво ново начало – на взаимоотношения, на нова идея или друго. Транзитната Луна образува символично Новолуние с вашето рождено Слънце. Може да сте с намалена енергия, затова е препоръчително да не се претоварвате. Някои от Везните на първа декада (такива с неблагоприятни аспекти в рождения си хороскоп към Слънцето), както и родените през първа декада на знаците Овен, Рак и Козирог могат да усещат емоционален дискомфорт във вечерните часове. По-възрастните и болни хора могат да усетят и здравословни неразположения. Не бива да се прекалява с консумацията на пържени, сладки и тестени храни. При Луна във Везни са уязвими бъбреците.

Времето – през следващите два дни не очаквам особена промяна във времето. Но нали все пак отдавна очаквахме летни температури. Облечете дрехи в по-светли нюанси на земни цветове – зелено, кафяво, бежово, синьо. Във вечерните часове на 21 юли може да се облечете във Венерини цветове – розово и всякакви пастелни тонове.

На 20 юли българската православна църква почита паметта на св. пророк Илия, който 900 години преди Христа е предсказал неговото идване. На този ден празнуват имен ден всички с имената Илия, Илияна, Илиян, Илко и т.н. Бъдете здрави и весел празник на празнуващите! Желая на всички успешно начало на новата седмица!

текст: Марги Паскалева
Astroamor
София, България
Мобилен: +359/877272843
Пон/Съб (10:00–17:00)

снимка: hubblesite.org

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)