hs-2002-25-a-1024_wallpaper

Хороскоп за 21 февруари

21 февруари 2019

На 21 февруари Луната в Дева е „без курс“ в часовете от 03:52 до 16:17 българско време, т.е. денят е абсолютно неблагоприятен за важни действия, нови начинания, взимане на важни решения и подписване на договори, всякакви рисковани действия. Денят е подходящ единствено за рутинни действия и довършителна работа по вече започнати дейности. Положителните качества на Девата като логично мислене, аналитичност, наблюдателност, изобретателност и т.н. на този ден могат да не се проявяват напълно. Възможно е да сме по-разсеяни, да се объркваме или забравяме, поради намалена концентрация. Затова е препоръчително да не се натоварваме прекалено физически и психически. Луната в Дева е неподходяща за оперативни интервенции на червата, далака, панкреаса, черния дроб, дванадесетопръстника и жлъчката.

До 16:17 часа денят е по-неблагоприятен за родените предимно през трета декада на знаците Близнаци, Дева, Стрелец и Риби, а в по-малка степен и за представителите на Овен, Лъв, Везни и Водолей от трета декада. Луната в Дева е с по-позитивно влияние в емоционален план и по-комфортно ще се чувстват до 16:17 часа, макар да е „без курс“, родените под знаците и най-вече през трета декада на Телец, Рак, Скорпион и Козирог. За да се чувствате още по-комфортно през деня носете дрехи, бижута и аксесоари в земни цветове – зелено, кафяво, жълто. Денят е подходящ за почистване на кожата, епилация, антицелулитни масажи, ремонтни дейности, почистване и подреждане, пресаждане на цветя.

В 16:18 часа Луната преминава във въздушния знак Везни. Засилва се желанието ни за хармония, споделяне и любов. Склонни сме на повече компромиси в името на спокойствието. Стремим са да не нараняваме хората и да привличаме вниманието им с очарователен външен вид и добри обноски. Привлича ни и стопля душата ни всичко красиво и стойностно около нас. Розовият и светлосиният цвят в обкръжението ще внесат допълнителна мекота и успокоение. Дори и да бъдете у дома, а не на някакво събитие или концерт, сложете си нещо синьо или розово за настроение. Луната във Везни във вечерните часове ще има по-благотворно влияние в емоционален аспект за родените под знаците и предимно през първа декада на Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей. Ще се чувствате в хармония със себе си и околните, ще сте изпълнени с вдъхновение и желание за забавления и любов. Везните не могат да живеят без любов и хармония в обкръжаващия ги свят. Луната във Везни във вечерните часове е в дисхармоничен аспект към Слънцето на родените през първа декада на знаците Овен, Рак, Козирог, Телец, Дева, Скорпион и Риби. Както изброените знаци, така и Везните от първа декада биха могли да чувстват някакъв дискомфорт или вътрешно напрежение. Препоръчително е да намерите някакво приятно занимание, да сте заобиколени с позитивни и добронамерени хора, да си създадете уют. Бъдете внимателни за конфликти или неприятности, особено ако сте извън дома. Спазвайте законите и правилата, за да не възникнат проблеми с властите.

Текст: Марги Паскалева
Astroamor
София, България
Мобилен: +359/877272843
Пон/Съб (10:00–17:00)

Снимка: Hubblesite.org

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)