80079117_1798927810244373_6546165788494004224_n

Хороскоп за 22 декември

22 декември 2019

На 22 декември Луната отново е в Скорпион, продължавайки транзита си през втора декада на знака. Емоционално сме по-сдържани външно, но вътрешно „горим“ от страст, желания и вътрешна борба. Привлича ни всичко скрито и тайнствено, преживяваме всяка емоция в дълбочина. От нас зависи емоциите ни да са по-положителни и денят ни да протече по-спокойно, а не в мрачно настроение. Не позволявайте да ви връхлитат като цунами страхове, гняв, злоба, завист и мания за контрол над другите. Денят е подходящ за почистване и изхвърляне на всичко остаряло и ненужно, за медитация и трансформация. Украсете дома си за Бъдни вечер и Коледа, ако още не сте го направили. Подгответе се за празниците и си създайте уют. В неделния ден Луната в Скорпион е в хармоничен аспект с Нептун, в късните вечерни часове – със Сатурн и Плутон, а през нощта е в съвпад с Марс. Плутоновата енергия на Луна в Скорпион може да има по-негативно влияние в емоционален план за родените през втора декада, с Асцендент и с други рождени планети между 11 и 20 градуса на Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, а в по-малка степен и за Овен, Близнаци, Везни и Стрелец от втора декада. За първите четири знака ще е по-трудно да преодоляват някои предизвикателства – било поради нечие отношение и поведение, било поради други външни обстоятелства. Не очаквайте твърде много от другите и не бъдете крайни в реакциите и поведението си. Един неовладян гняв може да разпали голям пожар от емоции, което да приключи с тежки думи или насилие.

В такива дни сме способни да разрушим всичко изградено до момента, но не всеки е готов и има сили да започне всичко отначало. Затова бъдете мили и търпеливи с хората, предпазвайте се от инциденти.Родените през втора декада, с Асцендент и с други рождени планети между 11 и 20 градуса на знаците Рак, Дева, Козирог и Риби ще са настроени романтично, изпълнени с вяра и вдъхновение. Много от вас ще изпитват носталгия по минали приятни преживявания със скъпи за тях хора. Не тъгувайте, животът е пред вас, независимо от възрастта. Тепърва предстоят нови прекрасни преживявания – ще си отиват едни, но ще идват други хора в живота ви, които ще са с близки до вашите желания, ценности и идеали. Всички се променяме с годините, променят се нашите ценности и приоритети. Радвайте се на всеки мил жест, на всяка усмивка и подадена ръка. Подгответе се за празниците. Ако сте у дома, почистете и обновете енергията в дома си. Украсете елхата и дома си според вашето желание и вкус.

Ако всичко отдавна е готово, тогава се отдайте на творчески занимания – пуснете си хубава музика, прочетете интересна книга или гледайте филм (с криминална, езотерична или еротична тематика), мечтайте и правете планове за Новата година, а защо не и секс. Само че, сексът за Скорпионите е нещо повече от забавление или спорт. Може да изглеждат външно хладни или недостижими, за някои дори студени. Но много грешат. Скорпионите се нуждаят от дълбоки чувства и всеотдайност. Освен това са и много романтични. Затова им поднесете тази романтика като използвате цялото си въображение – запалени ароматни свещи, мека светлина и топлина, вана, приятно питие и всичко друго, за което се сетите, че ще зарадва партньора ви (пък и вас). Не сме свикнали да говорим открито за секса, но т.нар. „тантричен секс“ с всичките му ритуали и интимности е прекрасен начин да се слеете физически, психически и емоционално, освобождавайки се от напрежението и обновявайки се енергийно. Мисля, че спор не може да има по този въпрос. Възползвайте се от мощната магична енергия на Скорпиона позитивно. Не залитайте в другата крайност – недоволство, сарказъм, злоба, отмъстителност или насилие. В крайна сметка никой няма полза от това, а животът е кратък. :) <3

Марги Паскалева
0877 272 843

 

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)