hs-2015-12-d-large_web

Хороскоп за 22 и 23 юли 2015

22 юли 2015

На 22 и 23 юли Луната е във въздушния знак Везни. През тези два дни се повишава желанието ни за социални контакти, за близост и споделяне, за постигане на баланс и справедливост, за хармония в обкръжението ни. Дните са благоприятни за лични и бизнес срещи, за дипломатически преговори, за разрешаване на юридически въпроси, за посещения на културни мероприятия и творчески изяви, за разкрасяващи процедури и покупка на красиви неща.

Луната до Пълнолунието на 31 юли е растяща, а този период е неблагоприятен като цяло за оперативни интервенции, тъй като съществува риск за кръвоизливи и следоперативни усложнения. Но тази препоръка се отнася единствено за планови операции, не за животоспасяващи. На 22 и 23 юли не се препоръчват операции на бъбреците, надбъбречните и околощитовидните жлези, на пикочния мехур и бъбречните легенчета, поясните прешлени, яйчниците, далака, липосукция на бедрата, за пластични операции и естетически корекции. Ограничете сладките и тестени храни.

На 22 юли през втората половина на деня Луната във Везни прави неблагоприятен аспект с Плутон в Козирог. Денят е зареден с динамика и повече напрежение могат да очакват родените през първата и втора декада на знаците Овен, Рак, Везни и Козирог, а в по-малка степен и родените през първата и втора декада на Телец, Дева, Скорпион и Риби. Ще се повиши чувствителността, а преживяванията ще бъдат по-интензивни. Не позволявайте да ви притискат и манипулират. Разчитайте на интуицията си за някои решения, при които се колебаете. 22 юли е най-ползотворен и успешен ден за родените през първата и втора декада на знаците Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей. Луната образува благоприятен аспект към вашето рождено Слънце, което ви зарежда с енергия и носи обещание за добри взаимоотношения с хората, ползотворни контакти и успехи през този ден.

На 22-ри срещу 23 юли и на 23 юли до около обяд Луната активира тежки аспекти с Марс в Рак и с Уран в Овен. Нощта срещу и на самия 23 юли енергията е доста интензивна и създава напрежение както в личен план, така и в световен. В личен план по-уязвими за неприятности, повече напрежение в работата и в отношенията с хората, за инциденти/травми са родените под знаците и най-вече през третата декада на Овен, Рак, Везни, Козирог, Телец, Дева, Скорпион и Риби. Планетите Марс и Уран създават голямо напрежение и са възможни както конфликти, така и тежки инциденти – с електроуреди, с избухливи и запалителни вещества, транспортни инциденти, инциденти във вода, травми по време на спортни състезания или при тренировки, интоксикации и инфекции. По възможност избягвайте пътувания на 22 срещу 23 и на 23 юли. В световен план отново се активира опасността за атентати, пожари, експлозии и прояви на насилие, което през последните години стана ежедневие. Добре е властите да следят отново за сигурността в държавата ни.

През последните дни бяха предотвратени сериозни атентати в няколко държави, включително и у нас. Хората ще са настроени да търсят справедливост, свобода и равнопоставеност, поради което ще са настроени за борба. Всичко това се дължи основно на неблагоприятния аспект между Уран и Плутон, активен още от 2010 година и ще приключи едва в края на 2018-та. В 06:30 часа българско време на 23 юли Слънцето навлиза в знака Лъв. Денят е по-хармоничен за родените под знаците и най-вече през третата декада на Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей. Вероятно и вие ще усетите напрежението, но крайните резултати се очертават във ваша полза. Благоприятните аспекти на Луната във Везни и на Уран в Овен към вашето Слънце ще ви носят изненадващи предложения и добри възможности. Ще се срещате с приятели и с всякакви интересни личности. Ще получавате любовта на близките си и нужната подкрепа за реализацията на плановете си.

Времето – през следващите два дни има малки надежди, да не кажа никакви, за разхлаждане. Единствено на 23 юли може да има вятър и това да внесе усещане за лека прохлада. В някои райони по света не са изключени и бури/торнадо и т. н.

Желая ви спокойна вечер и успешни следващи дни!

текст: Марги Паскалева
Astroamor
София, България
Мобилен: +359/877272843
Пон/Съб (10:00–17:00)

снимка: hubblesite.org

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)