hs-2007-35-b-1280x768_wallpaper

Хороскоп за 22 март

22 март 2018

На 22 март Луната е във въздушния зодиакален знак Близнаци – знакът на комуникациите, интелекта, търговията, транспорта и т.н. През следващите два дни и половина ще бъдем много по-общителни, ще се повиши желанието за придобиване на знания, за покупко-продажби, за изразяване на мнение. 22 март е последният подходящ ден за покупка на някаква техника за дома, за уреждане и подаване на документи, за подписване на важни договори, тъй като от 23 март Меркурий е вече ретрограден – до 16.04. Но на 22 март той вече е стационарен и започва да забавя своя ход, което никак не е за подценяване. Моето наблюдение е, че стационарното положение също е доста неблагоприятно, защото носи изненади. Ако автомобила, телефона или друга техника ви дават сигнали за евентуална повреда, вземете мерки преди да се повредил окончателно. Ретроградният период на Меркурий е добро време за ремонти, ревизии и корекции.

На 22 март Луната в Близнаци е в хармоничен аспект със Слънцето в Овен, което благоприятства делата, изявите и взаимоотношенията с хората за родените предимно през първа декада на знаците Овен, Лъв, Везни, Водолей, както и при онези Близнаци от първа декада, които имат хармонично аспектирано Слънце в рождения си хороскоп. Луната на този ден е неблагоприятно разположена към Слънцата на родените през първа декада на Дева, Стрелец, Риби, а в по-малка степен и за Телец, Рак, Скорпион и Козирог. Близнаците от първа декада с неблагоприятно разположено и аспектирано Слънце да не се натоварват прекалено – енергията им е намалена. Може да се чувствате емоционално напрегнати и по-експанзивни, да възникват неразбирателства и конфликти, да срещате повече пречки по пътя на осъществяването на целите си. Някои хора около вас може да сплетничат и говорят повече от необходимото, а това да ви дразни. Вслушвайте се повече в мнението на околните и използвайте конструктивно енергията на Луна в Близнаци, която е носител на повече идеи и се нуждае от общуване.

Уязвими са белите дробове и бронхите, проветрявайте по-често помещенията, но се пазете от простуди и от травми на ръцете.

текст: Марги Паскалева
Astroamor
София, България
Мобилен: +359/877272843
Пон/Съб (10:00–17:00)

снимка: hubblesite.org

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)