hs-2009-25-x-1024_wallpaper

Хороскоп за 22 юли

22 юли 2018

В неделния ден, 22 юли, Луната продължава транзита си през знака Скорпион, но вече през последните градуси. В сутрешните часове Слънцето в Рак и Луната в Скорпион за в много благоприятен аспект – тригон. Двете светила във водни знаци все още ни правят силно чувствителни и емоционални, но енергията през първата половина на деня протича по-хармонично и то най-вече за родените през трета декада на знаците Рак, Дева, Козирог и Риби. Ще се чувствате емоционално и физически по-стабилни, а денят ви ще премине по един доста по-спокоен начин. И все пак, не забравяйте, че това са общи хороскопи, защото може Слънцето ви да има по-предизвикателни аспекти по рождение и някои от вас да ги подмине т.нар. звездна хармония. През първата половина на деня Луната в Скорпион може да влияе по-неблагоприятно в емоционален и физически план на родените през трета декада на знаците Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, а в по-малка степен и на Овен, Близнаци, Везни и Стрелец от трета декада.

В часовете от 12:18 до 13:12 българско време Луната е „без курс“, като в 13:13 часа тя преминава в огнения знак Стрелец. Ако при Луна в Скорпион сме по-мудни и затворени, задълбочени, отмъстителни и манипулативни, то при Луна в Стрелец ставаме много по-открити и общителни, ентусиазирани и оптимистично настроени. Проблемите, които биха възникнали през следващите два дни и половина, са от прибързаност и прекалена увереност в правотата ни, както и склонността на Стрелеца да „изстрелва“ мислите си в прав текст без да помисли, че може да обиди отсрещната страна. Стрелецът винаги е добронамерен, но не умее да контролира емоциите си, когато е вбесен и може да изговори 1000 думи в секунда без да поеме въздух. :) Но пък в такива дни сме заредени с много енергия и оптимизъм, които са ни така нужни, за да повярваме в доброто и в бъдещето. А и настроението е много по-приповдигнато. Огнената Луна създава опасност за пожари и експлозии, а в здравословен план е уязвимо кръвообращението и работата на черния дроб. Ограничете мазнините, пържените храни, енергийните напитки и алкохола.

През втората половина на деня Луната е в хармоничен аспект с Марс във Водолей. Тези часове ще бъдат съответно и много по-позитивни за родените вече през първа декада на знаците Овен, Лъв, Везни и Водолей. Ще чувствате прилив на енергия, желание за забавления и срещи с приятели, с които да обмените интересни идеи. Луната в Стрелец ще има по-неблагоприятно влияние за родените предимно през първа декада на Близнаци, Дева, Стрелец и Риби, а в по-малка степен и за Телец, Рак, Скорпион и Козирог. Много от вас ще се чувстват напрегнати от прибързаността, внезапните хрумвания и прекален ентусиазъм, които са доста чужди на предпазливите и недоверчиви земни и водни знаци. Въздушните Близнаци може да са много по-емоционални от обикновено, а огнените Стрелци да се чувстват малко по-отпаднали. Това е, защото Луната със Слънцето на Близнаци образува символично пълнолуние, а със Слънцето на Стрелците – символично новолуние. Ако имате възможност, уединете се и се занимавайте с приятни за вас забавления и занимания. Не се претоварвайте.

текст: Марги Паскалева
Astroamor
София, България
Мобилен: +359/877272843
Пон/Съб (10:00–17:00)

снимка: hubblesite.org

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)