78504321_1767654066705081_6380649036080218112_n

Хороскоп за 23 и 24 ноември

23 ноември 2019

На 23 ноември Луната продължава транзита си през знака Везни. В съботния ден звездната енергия е силно напрегната поради множеството предизвикателни аспекти между планетите, като са активирани всички най-зловредни планети. Луната е в квадратура със Сатурн и Плутон в Козирог, а Марс в Скорпион е в опозиция с Уран в Телец. Това повишава в световен план опасността от атентати и други прояви на насилие, експлозии, размирици и протести, природни бедствия, политически скандали, инциденти – в планините, в мина, със самолети и други. В последните няколко дни зачестиха и секс скандалите, което също не е случайно. Марс в Скорпион в опозиция с Уран изважда „на светло“ всякакви тайни, злоупотреби и престъпления. Не е изключено да чуем и за данъчни и финансови престъпления, за залавяне на престъпни групи и големи пратки с наркотици, преразпределение на пазара на наркотици, а заедно с това и уволнения на полицейски служители, възползвали се злоупотребили със своето служебно положение. Това важи и за работещите в сферата на медицината. По-уязвими държави на този ден са България, Турция, Англия, Аржентина, Белгия, Германия, Франция, Гърция, Италия, Индия, Индонезия, Иран, Испания, Мексико, Унгария и т.н.

В личен план денят ще бъде по-напрегнат за родените през втора и трета декада, с Асцендент и с други рождени планети между 11 и 30 градуса на знаците Овен, Рак, Везни и Козирог, както и за Телец, Дева, Скорпион и Риби от същите две декади. Не предприемайте рисковани действия, предпазвайте се от инциденти, неприятности и травми. Звездите създават предпоставка за конфликти, насилие, експлозии, отвличания, убийства и самоубийства. Преживяванията ще са дълбоки и болезнени за някои хора. В здравословен план е възможна появата на страхове, главоболие, нарушения в съня, временно общо здравословно неразположение и болки. Луната във Везни на този ден няма никакви благоприятни аспекти с планетите, но сама по себе си нейната енергия е с по-благоприятно влияние за родените през втора и трета декада, с Асцендент и с други рождени планети между 11 и 30 градуса на знаците Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей. Но тъй като тези звездни предпоставки са общи и не всеки има информация за разположението на планетите в личния си хороскоп, то апелът ми е към всички за повишаване на вниманието и предпазване от инциденти.

24 НОЕМВРИ 2019:

На 24 ноември в часовете от 04:49 до 07:58 българско време Луната е „без курс“, а в 07:59 часа Луната преминава във водния плутонов знак Скорпион. Веднага с преминаването си в този знак Луната съвпада с Марс и заедно са в опозиция към Уран в Телец. Това бележи неделният ден като също доста опасен в световен план за експлозии и взривове (във военни складове и бази също), пътнотранспортни и самолетни катастрофи, аварии и спукване на тръбопроводи (проблеми с канализация, топлофикация, екологични замърсявания с нефт, инциденти във вода), прекъсване на тока, нарушение в интернет връзките, кибератаки (уязвими са военните, полицията, съдебната власт, НАП), размирици, скандали, тежки криминални престъпления и природни бедствия.

В личен план денят може да бъде много напрегнат емоционално за родените през първа декада, с Асцендент и с други рождени планети между 0 и 10 градуса на знаците Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, а в по-малка степен и за Овен, Близнаци, Везни и Стрелец от първа декада. Но и сега апелът ми е за повишена предпазливост от всички. Предпазвайте се от конфликти, които могат да прераснат в тежки сбивания с наранявания и дори жертви. Възможни са също отравяния, шокови състояния, изгаряния, токови удари, сърдечни и инсултни състояния, експлозии, наводнения или обири в дома и т.н. Избягвайте пътувания на дълъг път, включително със самолет и плавателни съдове (особено Телците, Лъвовете, Скорпионите и Водолеите).

Луната в Скорпион може да подтикне някои хора към отмъщение и насилие, тъй като емоциите и преживяванията в такива дни са много силни и дълбоки. Не предприемайте рисковани действия, прием на наркотици, консумация на гъби и некачествен алкохол, работа с режещи машини и инструменти. По-спокоен ще бъде денят за родените под знаците и най-вече през първа декада, с Асцендент и с други рождени планети между 0 и 10 градуса на Рак, Дева, Козирог и Риби. Денят е подходящ за интелектуални занимания, за усамотение и духовни практики, за интимни срещи и любов. При случайни полови контакти задължително да се ползват предпазни средства, поради опасността от инфекции и заболявания, предавани по полов път. Не е препоръчителен сексът при бременност, поради опасност от спонтанни аборти. В здравословен план са уязвими половата система, дебелото черво, психиката. На този ден спешните медици и полицията вероятно ще имат доста работа.

Марги Паскалева
0877 272 843

 

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)