hs-2007-16-e-1024_wallpaper

Хороскоп за 23 юли

23 юли 2018

Новата работна седмица стартираме на 23 юли с Луна в Стрелец. Денят се очертава динамичен и забързан. Ще бъдем активни и инициативни, директни в общуването с приповдигнато настроение. Луната в Стрелец ще ни настрои по-философски и оптимистично. На този ден тя образува таоквадрат с Венера в Дева и с Нептун в Риби. И така, както ни зарежда с вяра и оптимизъм, така звездите могат да ни подложат на изпитания във финансовата сфера и в партньорските отношения. Венера в Дева е доста практична, признателна и винаги готова на отговори на нуждите на любимите хора. Нейният перфекционизъм и критичност, обаче, често й създават проблеми в любовните връзки. Луната в Стрелец е коренно противоположна на темперамента на Девата и емоциите са огнени, страстни. Девата вижда всичко в детайли, докато Стрелецът – глобалната картина. Така му убягват важни дребни подробности, които понякога са изключително важни. Трябва да се търси баланс между силния ентусиазъм и целеустременост на Стрелеца, предпазливостта и критичността на Девата и Нептун в Риби, който размива преценката ни и позволява в някои моменти да бъдем много зависими от хора и ситуации.

Денят се очертава по-противоречив и напрегнат за родените предимно през втора декада на знаците Близнаци, Дева, Стрелец и Риби, а в по-малка степен и за Телец, Рак, Скорпион и Козирог от втора декада. Не подхождайте към всеки с прекалена вяра и не приемайте всичко на „чиста монета“. Възможни са интриги, конфликти и разочарования както в интимните отношения, така и в бизнес отношенията. Пазете се от кражби на пари и ценности, както и от телефони измамници. Възможно е да получат някои от вас предложения за съвместен бизнес, без да бъде добре обмислен и планиран, но на по-късен етап да се окаже губещ. Стрелецът като всички огнени знаци е нетърпелив, но на този ден звездите ни съветват да не прибързваме и добре да обмислим всички „за“ и „против“. Денят е благоприятен за разрешаване на юридически въпроси, за пътувания и сътрудничество с чуждестранни партньори, обучение и преподаване, рекламни дейности, спорт, участие в различни конкурси и състезания.

Денят ще бъде много по-успешен и продуктивен за родените под знаците и най-вече през втора декада на знаците Овен, Лъв, Везни и Водолей. Да ни е честито и Слънцето в Лъв! На този ден то сменява знака си и с преминаването си в Лъв веднага активира опозиция с Марс във Водолей. Априлските Телци, юлските Лъвове, октомврийските Скорпиони, януарските Водолеи и всички хора, които имат рождени планети в първите 5-6 градуса на тези знаци, трябва да бъдат по-предпазливи за травми, инциденти, конфликти и да се грижат за здравето си в близките дни, особено около пълното лунно затъмнение на 27 юли и в дните след него. Уязвими са хората със сърдечно-съдови заболявания. А Луната в Стрелец на 23 юли изисква от нас да внимаваме при работа със запалими и избухливи вещества или битови уреди, както и при работа с огнестрелно оръжие.

текст: Марги Паскалева
Astroamor
София, България
Мобилен: +359/877272843
Пон/Съб (10:00–17:00)

снимка: hubblesite.org

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)