hs-2001-25-a-1024_wallpaper

Хороскоп за 24 март

24 март 2018

В съботния ден, 24 март, Луната в Близнаци е „без курс“ в часовете между 05:52 и 10:53 българско време. В 10:54 часа тя преминава във водния знак Рак, а в 17:35 часа е във фаза Първа четвърт – Слънцето и Луната са в предизвикателен аспект квадратура (ъгъл от 90 градуса между тях), двете на 4 градуса съответно в знаците Овен и Рак. Освен това двете светила заедно са в много опасен аспект с Марс и Сатурн в Козирог. Тези аспекти носят в световен аспект много силно напрежение и са белег за по-сериозни опасности. Опасностите, които крият, са: атентат, опит за покушение или инцидент с високопоставена личност, инцидент в планината или под земята, природен катаклизъм, експлозия във военни бази/складове, срутване на земни маси или части от сгради. Да се надяваме, че няма да има в близост около нас по-силен трус.

Денят е най-предизвикателен за родените под знаците и особено за родените през първа декада на Овен, Рак, Везни и Козирог, а в по-малка степен и за Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей. Да бъдат с повишено внимание всички, които имат и други рождени планети в първите 6-7 градуса на знаците Овен, Рак, Везни и Козирог. Не подценявайте съветите на звездите, за да си спестите неприятности и инциденти. Избягвайте пътувания на дълъг път, както и в планината. Внимавайте за експлозии, конфликти и неприятности с властта. Възможни са и тежки семейни драми.

Луната в Рак акцентира върху въпросите за семейството, дома и роднините. В мунданен план на дневен ред са темите за сигурността в страната. Властите трябва също да са в пълна готовност при евентуални природни бедствия, както и срещу терористични атаки.

Денят ще бъде по-спокоен и на семеен уют ще се радват родените под знаците и най-вече през първа декада на Телец, Дева, Скорпион и Риби. Денят е чудесен за семейни срещи и тържества. Обърнете внимание на желанието и нуждите на своите близки хора.

текст: Марги Паскалева
Astroamor
София, България
Мобилен: +359/877272843
Пон/Съб (10:00–17:00)

снимка: hubblesite.org

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)