Хороскоп

Хороскоп за 24, 25 и 26 юли 2015

24 юли 2015

На 24 юли, в 05:08 часа българско време, Луната преминава във водния знак Скорпион. В 07:04 часа Луната променя и фазата си – Фаза Първа четвърт. От астрологична гледна точка Слънцето и Меркурий на 1 градус в Лъв са в предизвикателен аспект квадратура (ъгъл от 90 градуса между планети) с Луната на 1 градус в Скорпион. Както на самия ден, така и през следващите 7 дни, тези планетни аспекти ще оказват по-силно влияние и ще внесат повече напрежение в ежедневието на родените през първата декада на знаците Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, а в по-малка степен и на родените през първата декада на Овен, Близнаци, Везни и Стрелец. На повече хармония и успехи на 24 юли могат да разчитат родените под знаците и най-вече през първата декада на Рак, Дева, Козирог и Риби. Раците и Козирозите да бъдат по-внимателни във финансовите дела. Девите да бъдат по-дискретни по отношение на личния си живот и да внимават за здравето си. Рибите да бъдат внимателни в отношенията с колеги, с подчинени или с наематели. Не взимайте всичко твърде присърце. При Луна в Скорпион вече знаете, че чувствата стават доста по-дълбоки, повишават се интуицията и амбициите у хората. А предизвикателният й аспект със Слънцето и Меркурий може да окаже неблагоприятно влияние в търговските сделки и договорните отношения. Мисленето и решенията се очертават по-скоро емоционални, от което да последва липсата на обективност и логика. Натискът и манипулациите ще са нещо естествено за Луна в Скорпион.

През следващите три дни на дневен ред ще бъдат теми, свързани със съдебната власт, прокуратурата и полицията, престъпността, банковата система, данъците и данъчните служби, здравеопазването, инфекциите, атомната енергия, сексуални въпроси и т.н. През следващите три дни има още един твърде напрегнат и точен аспект – квадратура между Марс в Рак и Уран в Овен. Двете планети нямат добра слава и опасността за насилие, атентати, пожари, взривове, инциденти и природни стихии отново прави тези теми актуални.

На 24, 25 и 26 юли не се препоръчват операции на дебелото черво, сфинктера, простатата, пикочния мехур и пикочопроводните пътища, пластика на маточните тръби, раждане със секцио, кюртаж на матката, отстраняване на тумори, ринопластика, корекции на полови органи, пиърсинг и татуировки. Добрата новина е, че 25 и 26 са почивни дни и не са оперативни.

През първия почивен ден от седмицата, 25 юли, енергиите започват леко да се хармонизират, поне по отношение на аспектите на Луната с другите планети. В събота тя образува благоприятен аспект първо с Нептун в Риби, а през втората половина на деня и с Марс в Рак. Този ден се очертава по-дисхармоничен за родените през втората декада на знаците Телец, Лъв, Скорпион, Водолей, Овен, Близнаци, Везни и Стрелец. Луната в Скорпион носи много повече напрежение в съботния ден за първите четири знака, които трябва да бъдат много по-предпазливи във взаимоотношенията си с околните, тъй като прави хората по-взискателни, мнителни, ревниви, опърничави, навъсени и трудни за понасяне. Бъдете предпазливи и за инциденти. По-благоприятен е отново денят за родените под знаците и предимно през втората декада на Рак, Дева, Козирог и Риби. Ще сте изпълнени с енергия и сили, с въображение и творческо вдъхновение.

В ранните сутрешни часове на 26 юли, неделя, Луната е в съвпад със Сатурн в Скорпион и заедно образуват предизвикателен, дисхармоничен аспект с Юпитер в Лъв. Опасностите, които крият планетите и тези аспекти са възможни обири на банки, на културни и исторически ценности, тежки криминални престъпления, инциденти с влакове, при конна езда или по време на лов. В личен аспект са рискови взаимоотношенията с по-възрастни от нас хора. Спазвайте реда и законите. Неделният ден се очертава по-дисхармоничен за родените през третата декада на знаците Телец, Лъв, Скорпион, Водолей, Овен, Близнаци, Везни и Стрелец. Приятни неделни преживявания и положителни емоции могат да очакват родените под знаците и предимно през третата декада на Рак, Дева, Козирог и Риби. Раците ще се радват на любовта на близките си, на успехите на децата си и ще се занимават с интересни за тях неща. Девите ще бъдат доста активни в пътуванията и в общуването с хората от най-близкото си обкръжение, с внуците. Козирозите ще се чувстват сигурни с подкрепата от страна на приятелите си и на хора с повече власт. Рибите ще са заети с планове и пътувания до по-далечни дестинации, за бъдещо обучение и повишаване на квалификациите си.

На 26 юли, в часовете между 12:14 и 15:24, Луната е „без курс“. В този интервал от часове не е благоприятно да се взимат кардинални решения, както и да се предприемат рисковани действия. В 15:25 часа Луната преминава в огнения знак Стрелец. Вечерните часове са по-благоприятни за родените през първата декада на знаците Овен, Лъв, Везни и Водолей. Енергията ви се стабилизира – Луната образува хармоничен аспект със Слънцето и Меркурий в Лъв, което ще ви носи спокойствие, добро настроение, желание за общуване и ползотворни контакти. Във вечерните часове енергиите са по-дисхармонични за родените предимно през първата декада на знаците Близнаци, Дева, Стрелец, Риби, Телец, Рак, Скорпион и Козирог. Ограничете мазнините, алкохола и енергийните напитки. Не давайте повод за ревност на любимите си хора и не предприемайте финансов риск или покупка на скъпи неща.

Времето – хороскопът на Първа четвърт от 24 юли дава индикации, че горещото време няма да ни напусне и тази седмица. По-разкъсана облачност може да се очаква предимно в планинските райони в късните часове на съботния ден и в неделя.

Желая ви успешен петъчен ден и приятни почивни дни!

текст: Марги Паскалева
Astroamor
София, България
Мобилен: +359/877272843
Пон/Съб (10:00–17:00)

снимка: hubblesite.org

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)